Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büyük usta Halit Kıvanç’a veda

İstanbul'da önceki gün yaşama veda eden duayen gazeteci ve spiker

İstanbul'da önceki gün yaşama veda eden duayen gazeteci ve spiker Halit Kıvanç için bugün Türkiye Spor Yazarları Derneği Genel Merkezi'nde (TSYD) tören düzenlendi.

97 yaşında hayata veda eden Halit Kıvanç, bugün son yolculuğuna uğurlanıyor.

Halit Kıvanç için ilk olarak, kurucuları arasında yer aldığı Türkiye Spor Yazarları Derneği’nde bir tören düzenlendi.

“BABAM İŞİNİ DÜZGÜN YAPMAYA ÇALIŞAN BİRİYDİ”

Halit Kıvanç’ın oğlu Ümit Kıvanç törende yaptığı konuşmada, “Babamı bizimle birlikte uğurlamaya geldiğiniz için teşekkür ederiz. Babam işini düzgün yapmaya çalışan biriydi” ifadesini kullandı.

TSYD Başkanı Oğuz Tongsir “Ailesi sadece TSYD’de tören düzenlenmesini istedi. Halit abiyi hiçbir zaman unutmayacağız. Disiplini, iş ahlakını ondan öğrendik” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ise “Televizyonun olmadığı dönemde bile radyoda naif sesiyle kulaklarımızda, zihinlerimizde iz bırakan bir insan. Dünya hayatı hepimiz için fani, geçici. Asıl olan güzel izler bırakmak. Değerli ailesinin, milletimizin başı sağ olsun” diye konuştu.

Demokrat Gündem