Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Sosyal Medya

AK Partili Çankırı’dan İzmir siyasetinde hizmet vurgusu: “Hizmet artık daha hızlı gelecek”

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Karabağlar’da düzenlenen teşkilat buluşmasında parti mensuplarına seslendi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın AK Parti saflarına katılmasıyla birlikte kentte yeni bir hizmet döneminin başladığını vurgulayan Çankırı, “Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızın da hizmete odaklı geçişiyle beraber Karabağlar’da, İzmir’in her yerinde, 1293 mahallesinde bu hizmetler daha hızlı bir şekilde gelecek” dedi.

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Karabağlar’da düzenlenen teşkilat

DEMOKRAT GÜNDEM- HABER MERKEZİ- AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Karabağlar’da teşkilat mensuplarının katılımıyla gerçekleştirilen genişletilmiş parti buluşmasında kürsüye çıkarak sahadaki çalışmalara ve İzmir’in yeni dönem siyasal vizyonuna dair önemli mesajlar verdi.

Kadın ve gençlik kollarının kent genelindeki emsalsiz çabasına dikkat çeken Çankırı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın AK Parti’ye geçişiyle yerel yönetim ile genel idare arasındaki bağların güçlendiğini ve belediyecilik icraatlarının ivme kazanacağını ifade etti.

“BİZ GÖNÜLLERİN HEPSİNE GİREBİLİYORUZ”

Teşkilat mensuplarıyla omuz omuza çalışmaktan büyük gurur duyduğunu dile getiren Ceyda Bölünmez Çankırı, sahadaki kucaklayıcı siyaset anlayışını övdü.

Parti teşkilatlarının sahadaki en büyük gücü olduğunu belirten Ceyda Bölünmez Çankırı, “Biz gönüllerin hepsine girebiliyoruz. Ben şanslı bir milletvekiliyim. Böyle kıymetli ilçe başkanlarıyla, böyle kıymetli ablalarla, kardeşlerle çalıştığım için Allah razı olsun bütün kadın kollarımızdan, bütün gençlik kollarımızdan, teşkilatımızdan. Bizler her zaman sizin emrinizdeyiz. Biz milletvekilleri olarak iyi bir takım çalışması ortaya koyuyoruz” değerlendirmesini yaptı.

“HİZMET DAHA HIZLI ULAŞACAK”

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin AK Parti belediyecilik vizyonuyla buluşmasının saha sonuçlarına doğrudan yansıyacağını aktaran İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, İzmir’in 1293 mahalledeki yatırım hamlesine dikkat çekti.

Teşkilat üyelerine yerel yönetim icraatlarını kapı kapı aktarma çağrısında bulunan Çankırı, konuşmasını şu coşkulu ifadelerle tamamladı:

“Bundan sonrasında Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızın da hizmete odaklı geçişiyle beraber Karabağlar’da, İzmir’in her yerinde, 1293 mahallesinde bu hizmetler daha hızlı bir şekilde gelecek. Sayın Başkanımızın yaptıklarını teşkilatlarımız olarak canla başla anlatacak mıyız?”

AK Partili Çankırı’dan İzmir siyasetinde hizmet vurgusu: “Hizmet artık daha hızlı gelecek"
Demokrat Gündem