Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çeşme’de CHP kongresi tamamlandı

CHP Çeşme İlçe Kongresi’nde 2 aday yarıştı. Sandıktan 135 oy alan Seyit Dolunay Onur ilçe başkanı seçildi. Mavi liste ile yarışan Nadire Erol ise 65 oyda kaldı.

CHP Çeşme İlçe Kongresi’nde 2 aday yarıştı. Sandıktan 135 oy

HABER MERKEZİ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Örgütü’nde ilçe kongre süreci devam ederken, 27 Eylül Cumartesi günü Menderes, Çeşme ve Bergama ilçelerinde sandık başına gidildi. Çeşme’de partililer, yeni ilçe başkanını belirlemek üzere Çakabey Kültür Merkezi’nde toplandı.

İki aday, iki liste

Kongrede mevcut ilçe başkanı yeniden aday olmazken, yarış iki hukukçu arasında geçti. Avukat Nadire Erol, mavi listeyle; Avukat Seyit Dolunay Onur ise beyaz listeyle adaylığını koydu.

Belediye Başkanı her iki listede de yer aldı

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, kongrede dikkat çeken bir konumda yer aldı. Denizli, her iki adayın listesinde de yer aldı.

Kazanan beyaz liste Oodu

Oylama sonucunda 135 oy alan Seyit Dolunay Onur, CHP Çeşme İlçe Başkanı seçildi. Mavi liste adayı Nadire Erol ise 65 oyda kaldı. Seçim, toplamda 200 oyun kullanıldığı bir katılımla gerçekleşti.

Seçim Sonuçları

Seyit Dolunay Onur (Beyaz Liste): 135 oy

Nadire Erol (Mavi Liste): 65 oy

Toplam Kullanılan Oy: 200

Demokrat Gündem