DOLAR 32,3644 -0.37%
EURO 34,6485 -0.48%
ALTIN 2.388,41-1,40
BITCOIN 18886781,24%
İzmir
22°

AZ BULUTLU

üst menü altı
CHP İzmir dayanışma için tam kadro sahada!

CHP İzmir dayanışma için tam kadro sahada!

ABONE OL
7 Şubat 2023 16:37
CHP İzmir dayanışma için tam kadro sahada!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP İzmir İl Başkanı Aslanoğlu,  “Yaraların sarılması için tam kadro sahadayız. CHP İzmir İl Örgütü olarak da tüm kadrolarımızla sahada, yardım merkezlerinde, ilçe başkanlıklarımızda büyük bir mesai içindeyiz” dedi.

Türkiye Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde büyük yıkıma neden olan 2 büyük depremle yasa boğulurken, yara sarma, yardım ve arama-kurtarma çalışmaları da tam gaz devam ediyor. 



İzmir Büyükşehir Belediyesinin organizasyonuyla başlatılan yardım kampanyasına destek vermek ve İzmirli vatandaşların yardımlarının, yardım toplama merkezlerine ulaştırılmasını sağlamak için CHP İzmir İl Başkanlığı da 30 ilçede ve yerel yönetimlerle koordineli bir şekilde sahada çalışmalarını sürdürüyor. 



""""



CHP'nin tüm örgütüyle, İzmir’in yardımlarının ulaştırılması için sahada olduğunu ifade eden CHP İzmir İl Başkanı Aslanoğlu,  “Yaraların sarılması için tam kadro sahadayız. Bu afetin yol açtığı acıların üstesinden ancak dayanışmayla gelebiliriz.

Yaraların sarılması en büyük önceliğimiz. Bu bağlamda İzmir büyükşehir belediyemiz ve ilçe belediyelerimiz olağanüstü bir çalışma yürütüyor. CHP İzmir İl Örgütü olarak da tüm kadrolarımızla sahada, yardım merkezlerinde, ilçe başkanlıklarımızda büyük bir mesai içindeyiz” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP