DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22561191,72%
İzmir
36°

AZ BULUTLU

üst menü altı
CHP İzmir’de coşkulu bayramlaşma! Başkan Soyer: ‘Büyük bayramı bekliyoruz’

CHP İzmir’de coşkulu bayramlaşma! Başkan Soyer: ‘Büyük bayramı bekliyoruz’

ABONE OL
20 Nisan 2023 14:50
CHP İzmir’de coşkulu bayramlaşma! Başkan Soyer: ‘Büyük bayramı bekliyoruz’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı (İBB) Tunç Soyer ve İzmir milletvekili adayları ile vatandaşlarla bayramlaştı. İBB Başkanı Tunç Soyer vatandaşların bayramını kutlayarak, “Önümüz bayramlar. Üç gün sonra 23 Nisan var. Arkasından büyük bayramı bekliyoruz” dedi.

DEMOKRAT GÜNDEM- HABER MERKEZİ- EMİN ŞANLI- İzmir Kültürpark’ta gerçekleşen bayramlaşma törenine İBB Başkanı Tunç Soyer ve CHP İzmir milletvekili adayları katıldı. Bayramlaşma töreni miting havasında geçti.

Bayramlaşmaya CHP İzmir Milletvekili adayları Deniz Yücel, Hacer Foggo, Gökçe Gökçen, Yüksel Taşkın, Ednan Arslan, Burak Kotan, Devrim Barış Çelik, Altan İnanç, Birgül Değirmenci ve mevcut milletvekilleri, il ve ilçe başkan ve üyeleri ile ilçe belediye başkanları katıldı…

""

TUNÇ SOYER: BÜYÜK BAYRAMI BEKLİYORUZ

14 Mayıs’ı işaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Önümüz bayramlar. Yarın bayramımız var. Üç gün sonra 23 Nisan var. Arkasından büyük bayramı bekliyoruz” dedi.

“Bu bayramlar bize bir dayanışmayı bir arada olmayı bir kez daha hatırlatır. 23 Nisan ile ilgili birkaç cümle söylemek istiyorum” diyen Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, “Ülke işgal altındayken cumhuriyetin habercisi niteliğinde meclisin açılışı oldu. Bunun öncesinde Amasya genelgesi var. Atatürk burada, “Milletin bağımsızlığı milletin kararlığı kurtaracak” diyor. Milletin azim ve kararlılığına şimdi de ihtiyaç var. Cumhuriyeti demokrasi ile taçlandıracak bir bayramımız var. Bu sizin elinizde. Çünkü örgütsüz güç, güç değildir ve siz örgütsünüz. Bu memleketteki büyük değişimin hayatın içinde akmakta olan dönüşüm talebinin öncüsü sizlersiniz. Bu güç sizin öncü gücünüzdür” diye konuştu.

""

BİR ŞEY DEĞİŞECEK HER ŞEY DEĞİŞECEK

Açıklamalarına, “Bir şey değişecek her şey değişecek vurgusuyla devam eden Başkan Tunç Soyer, “Bizim aramızdan su sızmadan, beraberliğimize toz kondurmadan çelik bir yumruk ile bir arada olmayı başarmak ve değişimin öncülüğünü yapmak zorundayız. Bu bayramda ailelerinizle güç tazelemesini diliyorum. Önümüzdeki bayramların hazırlığını yapmanızı diliyorum. Bu büyük değişimi gençlere emanet etmenin mutluluğunu yaşarız. Bir şey değişecek her şey değişecek” ifadelerini kullandı.

MÜNİR SİRHAN ÖZEN: 14 MAYIS'TA HALAYLAR ÇEKECEĞİZ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in ardından kürsüye gelen CHP İzmir İl Başkanvekili Münir Sirhan Özen, Millet İttifakı’nın 14 Mayıs seçimlerinden galip çıkacağını ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun Türkiye’nin 13. Cumhurbaşkanı olacağını söyledi.

İl Başkan Vekili Özen,  “Küslerin barıştığı özleyenlerin kavuştuğu gerçek dayanışmanın hatırladığı bir bayramda buluşmanın sevincini yaşıyoruz. Aylardır çocuklarımızdan uzaktayız. Tüm çocuklara daha güzel bir ülkede yaşasınlar diye uğraşıyoruz. Dünyanın en güzel mesaimizi yapıyoruz. Bayramlaşmamızı bu haftalarda gerçekleştirmek hepimizde güzel bir anı olarak kalacaktır.

İkinci bir bayramı daha yaşayacağız. AKP’yi tarihe göndereceğiz. Gençlerimiz emeklerimiz, işsizlerimiz, çocuklarımız, kadınlarımız ve hepimiz için çok güzel bir sayfa açacağız. Hayalimizdeki bayramlara en yakın olduğumuz zamanda ulaşacağız. Genel başkanımız Kılıçdaroğlu’nun adının önüne 13. Cumhurbaşkanı yazacağız. İkinci bayramımız olacak 14 Mayıs’ta buluşarak halaylar çekileceğimize inanıyorum” dedi.

""

GÖKÇE GÖKÇEN: ÇOK UZUN YILLARDIR BU ANI BEKLİYORUZ

İl Başkan Vekili Münir Sirhan Özen’den sonra kürsüye gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir 2’nci bölge 1’nci sıra Milletvekili adayı Gökçe Gökçen de 15 Mayıs’ın Türkiye için yeni bir başlangıç olacağını ifade etti.

Gökçe Gökçen, “24 gün sonra daha büyük bir bayramın hazırlığı aşamasındayız. Bütün emekleri için burada herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Çok uzun yıllardır bu anı bekliyoruz ve bu an 14 Mayıs’ta gerçekleşecek. 21 yılda neler yaşadığımızı gözler önüne getiriyoruz. Devletin en başına geçmiş şahıstan yediğimiz küfür ve hakaretlerin bir sonu var. Bu sonu bekliyoruz. Bu son aynı zamanda bir başlangıç olacak” diye konuştu.

İZMİR’DEN DEMOKRASİ YOLUNA ÇIKACAĞIZ

Kılıçdaroğlu’nun sosyal medya hesabından yayınladığı Kürtler, Alevi gibi başlıklar taşıyan videoların ve buradaki açıklamaların toplumda büyük yankı uyandığını ve karşılık bulduğunu kaydeden CHP Genel Başkan Yardımcısı ve CHP 2’inci Bölge Milletvekili Adayı Gökçe Gökçen, açıklamalarını şöyle sürdürdü:  

“Kılıçdaroğlu’nun videosunda söylediği gibi artık kucaklaştığımız ve ayrışmaları geride bırakacağımız bir karar vereceğiz. Gençlerin ve kadınların özgür olabileceği ilk adımı atacağız. Kılıçdaroğlu başkanlığında gençler, kadınlar emekçiler ve bugüne kadar yıllardır bütün ürettiği zenginliği beşli çetelere verilenler artık haklarını alacak. İzmir’de kadınlar, gençler haklarını alacak ve İzmir’den Türkiye’ye büyük bir demokrasi yoluna çıkacağız.”

""

YÜKSEL TAŞKIN: TARİHİN DOĞRU YERİNDEYİZ

CHP İzmir İl Başkanlığı’nın organize ettiği, İzmir Sanat’ta gerçekleşen bayramlaşma töreninde son olarak CHP Genel Başkan Yardımcısı Yüksel Taşkın söz alarak, kısa bir konuşma yaptı.

İzmir 1’nci bölge 1’nci sıra milletvekili adayı Taşkın, “Asıl olan sizsiziniz, örgütler. Biz geçici olarak işgal ediyoruz. Sorumluluğumuzun farkındayız. Türkiye’de çocuklar yatağa aç girmesin, gençler umudu kesmesi, kadınlar eşit özgür hissetsin, kimse kimliğinden utanç duymasın diye çok büyük mücadele veriliyor. Tarihin doğru yerindeyiz kazanacağız” dedi.

""

YORULDUĞUM ZAMAN ÜLKEYE HAKARET EDENLER GÖZÜME GELECEK

Sakin ve müreffeh bir ülkede yaşamak istediklerini belirten Yüksel Taşkın, açıklamalarını, “Üzerime düşen ne varsa yapacağım. Yorulduğum zaman Cumhur İttifakında ülkeye hakaret eden 6-7 maaş alan insanlar gözüme gelecek. Sakin ve müreffeh bir ülkede yaşamak istiyorum. Norveç’te seçim olduğu zaman “Bugün seçim mi olacak?” diye soran insanların rahatlığını istiyorum. Mutlaka kazanacağız” diyerek 14 Mayıs demokrasi bayramınızı şimdiden kutluyorum” şeklinde sonlandırdı. 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP