DOLAR 32,2884 0.05%
EURO 34,7987 0.08%
ALTIN 2.401,100,06
BITCOIN 2033585-0,66%
İzmir
28°

PARÇALI BULUTLU

üst menü altı
CHP İzmir’de  yönetim toplandı: 4 seçim ofisi ve Urla’ya yeni başkan kararı

CHP İzmir’de yönetim toplandı: 4 seçim ofisi ve Urla’ya yeni başkan kararı

ABONE OL
29 Mart 2023 21:23
CHP İzmir’de  yönetim toplandı: 4 seçim ofisi ve Urla’ya yeni başkan kararı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl yönetim kurulu, haftalık olağan toplantısını İl Başkanı Şenol Aslanoğlu başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantıda 4 seçim ofisi açılması kararının yanısıra geçtiğimiz hafta görevden alınma nedeniyle boşalan CHP Urla İlçe Başkanlığı'na yeni başkan ataması da yapıldı. 

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Yıldız, yönetim kurulunda seçim sürecinde gerçekleştirilecek çalışmalar ve milletvekili aday adayları tanıtım töreni ile İzmir'de de açılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçim ofisleri hakkında konuşulduğu bilgisini verdi. 

URLA'DA YENİ İLÇE BAŞKANIMIZI BELİRLEDİK 

CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Ahmet Yıldız, "Yönetim Kurulumuz Urla ilçe başkanlığımızın yeni başkanını da belirledi”  dedi. 

""

DÖRT SEÇİM OFİSİ AÇIYORUZ 

Seçim sürecine dair neler yapılacağı hakkında da bilgi veren CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Yıldız, İzmir Birinci Bölge'de Konak, İkinci Bölgede Karşıyaka'da birer milletvekili seçim ofisi, Konak'ta Cumhurbaşkanlığı Merkez Seçim Ofisi açacaklarını söyledi. 

İLK KEZ GENÇLİK MERKEZİ DE AÇACAĞIZ 

Yıldız, ayrıca seçimlerde ilk kez gerçekleştirecekleri bir çalışmayla Gençlik Merkezi de açacaklarını dile getirerek, "Bu ofislerin tamamı kullanıma ve hizmete açmaya hazır halde. Birkaç gün içinde il başkanlığımızın ofislerini İzmirlilerin hizmetine sunacağız" diye konuştu. 

CHP URLA’NIN YENİ BAŞKANI PELİN KARASAKAL

CHP İzmir İl Başkanlığı Basın Sözcüsü Ahmet Yıldız, yönetim kurulunda CHP Urla ilçe başkanlığı ile ilgili görevlendirmenin de yapıldığını açıklayarak, şu açıklamayı yaptı:  “İl yönetim kurulumuz yaptığı toplantıda aldığı bir diğer kararla, görevden alma sebebiyle boşalan CHP Urla ilçe başkanlığı görevine, CHP Urla gençlik kolları başkanlığı görevini yürüten, Avukat Pelin Karasakal’ı getirdi. Yeni ilçe başkanımızın ilçeye hayırlı olmasını temenni ediyor, kendisine başarılar diliyoruz.'  

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP