Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP İzmir'den rozet şov!

CHP İzmir İl Başkanlığı, partiye yeni katılan 500 üye için

CHP İzmir İl Başkanlığı, partiye yeni katılan 500 üye için toplu katılım töreni düzenledi. CHP İl Başkanı Yücel, "Mücadelemiz sizlerle daha güçlü" derken, Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer de "Sıkın dişinizi çok az kaldı. O güzel memleketi hep beraber kuracağız” açıklamasını yaptı. 

Tarihi Havagazı Fabrikası’nda düzenlenen törene; CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir Milletvekilleri, ilçe başkanları ve partililer katıldı. 

""

MÜCADELEMİZ SİZLERLE DAHA GÜÇLÜ

Törende konuşan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, “Ülkemiz başta ekonomik kriz, işsizlik, hayat pahalılığı gibi birçok sorunla boğuşuyor. Türkiye’yi 20 yıldır tek bir siyasi parti yönetiyor. İstedikleri kanunu çıkarıyorlar, istedikleri kişileri istedikleri yerlere atıyorlar. Yani ülkenin sorunlarının çözülmesi konusunda her yetkiye sahipler. Ama bugün gelinen noktada Türkiye hiç yaşanmadığı kadar krizin içine düşmüş durumda. Gençlerimiz kadınlarımız gelecekten umutsuz, insanlar geleceğe kaygıyla bakıyor. Bugün CHP saflarına katılmaya karar veren arkadaşlarımız var. Geçmişte farklı partilere oy vermiş, gönül vermiş olabilirsiniz, bunların hiçbiri mesele değil. Bunlar bizim zenginliğimiz. Bizim önceliğimiz Atatürk, başta Türkiye Cumhuriyeti devletinin ülkesi ve milleti ile birlikte bölünmez bütünlüğü ve bağımsızlığımızın sembolü al bayrağımız. Bunlar bizim kırmızı çizgilerimiz. Bunlar dışındaki tüm düşünceler, yaşam tarzları, inançlar, etnik kimlik ve köken bizim zenginliğimiz. İzmir huzurun barışın ve demokrasinin başkenti diyoruz. Her yerin böyle olması için mücadele ediyoruz. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ‘Gelin bize katılın’ dedi. Bizim kırmızı çizgilerimiz belli; amacımız bu ülkeye huzuru ve barışı getirmek. Mücadelemiz sizlerle daha güçlü. Yolumuz açık olsun, aydınlık, demokratik ve cumhuriyet değerleri ile yönetilen bir Türkiye için mücadelemize güç kattığınız için hepinize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

""

SOYER: SIKIN DİŞİNİZİ, AZ KALDI!
Konuşmasında önemli mesajlar veren Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer de, “Bugün bizim için bayram. Sabah buraya gelirken dışarıda pırıl pırıl bir güneş bahar havası vardı. Şu anda İskandinav ülkelerinde kara kış… Ya da Arabistan çölleri sıcaklıkla kavrulup duruyor. Biz dünyanın en bereketli topraklarında, olağanüstü güzel bir iklim kuşağında yokluk ve sefalet içinde kıvranıp duruyoruz. Bu bir kader mi? Asla değil. Bu yanlış politikaların bizi getirdiği noktadır. Biliyoruz ki bunun başka türlüsü mümkün. Bu güzelim topraklarda olağanüstü engin topraklarda el ele güler yüzle, sağlık içinde kaygı duymadan gerçekten barış içinde huzurla yaşayabiliriz. Bunun için demokrasiye ihtiyacımız var. Bu refahın adil paylaşımına ihtiyaç var. Bunun için bayram dedim çünkü biz başka bir hayatın mümkün olduğunu bildiğimiz ve onu kurmak için siyaset yapıyoruz. Bir gün bu anlaşılsın istiyoruz. Bugün salonda bulunan herkes bunu anlamış ve kavramış, bize eşlik etmeye karar vermiş. Hepinizin önünde saygıyla eğiliyorum. İyi ki varsınız, iyi ki bu yolculukta birlikte yürüyeceğiz. Katılımın emin olun bize çok büyük güç veriyor. Sıkın dişinizi çok az kaldı. O güzel memleketi hep beraber kuracağız” dedi.

""

 

Demokrat Gündem