DEMOKRAT GÜNDEM-ERDEM ASLAN-CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu bugün ilçe binasında coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı.
İlçe başkanı Ozan İlgazi’nin de katıldığı karşılama töreninden sonra Demokrat Gündem’e konuşan Nilüfer Çınarlı Mutlu, mevcut başkan Abdül Batur’un Gültepe ve Beştepeler’de başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları ve projelerinin hızla yaşama geçmesini sağlayacakları sözünü verdi.
KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJELERİMİZ BAŞLAYACAK
Kendisi de mevcut başkan gibi Mimar olan CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, “Gültepe ve Beştepeler bölgelerinde kentsel dönüşüm projelerimiz başlıyor. 500 hektarlık planlar yapıldı. Şimdi bu planları hayata geçirme zamanı. Orada yaşayanlar dönüşebileceklerine inansınlar. Bu projeyi başlatacağız” dedi.

ADAYLIK SÜRECİ BENİM İÇİN SÜRPRİZ DEĞİLDİ
Yerel seçim sürecinde partisinden 9 ilçede kadın belediye başkan adayı gösterilmesinin mutluluk verici olduğunu kaydeden Nilüfer Çınarlı Mutlu, aday gösterilmesinin kendisi için sürpriz olmadığını dile getirerek, “Adaylık süreci benim için bir sürpriz değildi. Bu görevi yapabileceğime inanıyorum. Merkez Yürütme Kurulu ve Genel Başkanıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

NİLÜFER KONAK’TA TARİH YAZACAK
CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in kendisi hakkında sarf ettiği ‘Nilüfer Konak’ta tarih yazacak’ sözlerinin onur verici olduğunu ve bu sözlerin kendisini büyük bir sorumluluk getirdiğini ve bunun gereğini yerine getireceğini söyledi.
TÜM RAKİPLER KADIN OLACAK
Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AK Parti) Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı’nın dışında İYİ Parti’nin de Konak’ta kadın aday çıkaracağını ve bunun demokratik bir ortamı yaratacağına inandığını kaydetti.
Mutlu, “Kadınların öne çıktığı bir ilçe olması Konak’ın güzelliği. Neredeyse tüm rakipler kadın olacak. Biz herkese eşit yaklaşıyoruz. Vatandaşlarımız da bunu takdir edeceklerdir.” şeklinde cevap verdi.