14 Mayıs seçimlerine kısa bir süre kala Millet İttifakı'nda liste çalışmaları sürüyor. CHP'de hakim görüş 25 ilde ortak liste ile seçimlere girmek olurken, ittifakın üç partisi de genel seçimler için ortak liste formülü üzerinde çalışıyor
Millet İttifakında liste mesaisi sürüyor. CHP'de en fazla milletvekili çıkarmak için hakim görüşün, "ortak liste" olduğu belirtiliyor.
NTV'nin haberine göre; beş milletvekilinin altında milletvekili çıkaracak olan 25’e yakın ilde seçime ortak liste ile ve güçlü olan partinin logosu altında girilmesi durumunda, daha fazla milletvekili çıkarılabileceği savunuluyor.
Saadet Partisi ise Gelecek ve Deva partileri ile "ittifak içinde ittifak" formülü için çalışmasını sürdürüyor.
Öte yandan Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile bugün saat 17.00'de bir araya gelecek.
ÇEVRE-İKLİM
12 saat öncePOLİTİKA
14 saat önceDÜNYA
15 saat önceEKONOMİ
16 saat önceSPOR
1 gün önceSPOR
2 gün önceEKONOMİ
2 gün önce