DOLAR 32,9236 0.05%
EURO 35,8986 0.03%
ALTIN 2.537,140,10
BITCOIN 2228728-1,01%
İzmir
41°

AÇIK

üst menü altı
CHP’li Ahmet Yıldız’dan Dünya Romanlar Günü mesajı: ‘Birlikte başaracağız, güzel günler göreceğiz’

CHP’li Ahmet Yıldız’dan Dünya Romanlar Günü mesajı: ‘Birlikte başaracağız, güzel günler göreceğiz’

ABONE OL
8 Nisan 2023 11:29
CHP’li Ahmet Yıldız’dan Dünya Romanlar Günü mesajı: ‘Birlikte başaracağız, güzel günler göreceğiz’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Ahmet Yıldız, Dünya Romanlar Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Hak temelli, adil, özgür yaşamı Roman yurttaşların da içinde olduğu toplumun tüm ötekileştirilen, ezilen, yok sayılan kesimleriyle birlikte kuracaklarını belirterek, 14 Mayıs seçimlerinin hemen akabinde 15 Mayıs'ta baharı birlikte kutlama sözü verdi. 

DEMOKRAT GÜNDEM-CHP 8 Nisan Dünya Roman Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Yıldız, dezavantajlı grupların başında gelen Roman yurttaşlarla birlikte hak temelli, adil, özgür bir yaşamın temelinin 15 Mayıs sabahı başlayacağını belirtti. 

Sosyal medya hesabından bir mesaj yayınlayan Ahmet Yıldız, toplumun en dezavantajlı kesimlerinden olan Romanların hak temelli, eşit ve özgür bir ortamda yaşaması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. 

İl Başkan Yardımcısı Yıldız, mesajında, "Tüm Roman yurttaşlarımızın 8 Nisan dünya Romanlar gününü kutluyorum. Cumhuriyetimizin İkinci Yüz Yılı'na merhaba diyeceğimiz ve 100 yılını kutlayacağımız 2023 yılı ülkemizin ve yurttaşlarımızn yarınları için önemli bir

BAHARI DA 15 MAYIS'TA HEP BİRLİKTE KUTLAYACAĞIZ, GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ 

Tüm yurttaşlarımızın olduğu gibi toplumun en dezavantajlı gruplarından olan Roman yurttaşlarımızın da özlemini çektiği hak temelli, adil, özgürce yaşam süreceğimiz sosyal devlet anlayışını 13. Cumhurbaşkanımız sayın.Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde tüm ittifak bileşenlerinin tabanda sağladığı toplumsal mutabakatla 14 Mayıs günü birlikte inşa edeceğiz ve birlikte başaracağız. Baharı da 15 Mayıs'ta yurdumuzun tüm renkleriyle hep birliktelik kutlayacağız, güzel günler göreceğiz" ifadelerini kullandı. 
 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP