DOLAR 32,2375 -0.01%
EURO 35,0219 0.12%
ALTIN 2.426,430,34
BITCOIN 2208946-0,68%
İzmir
21°

AZ BULUTLU

üst menü altı
CHP'li Torun'dan Erdoğan'a Soyer yanıtı: 'Soyer'i engelleriz çabası içindeler'

CHP'li Torun'dan Erdoğan'a Soyer yanıtı: 'Soyer'i engelleriz çabası içindeler'

ABONE OL
23 Eylül 2022 14:31
CHP'li Torun'dan Erdoğan'a Soyer yanıtı: 'Soyer'i engelleriz çabası içindeler'
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Seferihisar'da başlayan ve süren TBMM CHP Grubu 27’nci Dönem 5. Çalışma Toplantısı'nda gazetecilerin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sarfettiği, "Bu adamın istikameti filan yok. Bu, pusulayı şaşırmış ve terbiyeden uzak. Tarihini hakaretle ifade etmeye çalışan bir insan, bir defa bu milletin bir evladı olamaz. Ecdadımıza eğer layık olacaksak bunlara hukuk çerçevesinde gereğini yapmamız lazım" açıklaması hakkındaki sorusunu yanıtladı. Seyit Torun, "Tunç Soyer'i engelleriz çabası içindeler ama buradan hiçbir şey çıkmaz" yanıtını verdi. 

DEMOKRAT GÜNDEM-İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in İzmir'in sorunlarına çözmeye kenetlendiğini kaydeden CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Soyer hakkındaki açıklamalarına İzmir'den yanıt verdi. 

SEYİT TORUN: TUNÇ SOYER'İ ENGELLERİZ ÇABASI İÇİNDELER, BURADAN HİÇBİR ŞEY ÇIKMAZ

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, "Tunç Soyer başarıyla İzmir'in sorunlarına kenetlendi, çözüyor. gerisi laf-ı güzaf. Herhalde bu başarı onları çok kıskandırmış olmalı ki acaba ne yaparız da  Tunç Soyer'i engelleriz çabası içindeler ama buradan hiçbir şey çıkmaz. Onlar yaptıkları kötülükleriyle kalırlar" diye konuştu. 

"CUMHURİYETİ, ATATÜRK'Ü SAVUNMAK SUÇ MUYMUŞ?"

Cumhurbaşkanı Erdoğan İBB Başkanı Soyer hakkında en son, "Bu adamın istikameti filan yok. Bu, pusulayı şaşırmış ve terbiyeden uzak. Tarihini hakaretle ifade etmeye çalışan bir insan, bir defa bu milletin bir evladı olamaz. Ecdadımıza eğer layık olacaksak bunlara hukuk çerçevesinde gereğini yapmamız lazım" açıklamasında bulunmuştu. 

"HUKUKİ OLARAK SUÇ MU VARMIŞ!"

Cumhurbaşkanının 'hukuki olarak gereğinin yapılması' açıklamasını yorumlayan Seyit Torun, ortada hukuki olarak bir 'suç' olmadığını vurgulayarak, "Hukuki olarak suç mu varmış! Hukuktan alıntı yapmak, Cumhuriyeti savunmak, Atatürk'ü savunmak suç muymuş? Eğer o suçsa biz o suçun borcunu ödemeye hazırız. Bir algı yaratmaya çalışıyorlar. Başka kapıya… Tunç Soyer başarıyla İzmir'in sorunlarına kenetlendi, çözüyor. gerisi laf-ı güzaf. Herhalde bu başarı onları çok kıskandırmış olmalı ki acaba ne yaparız da  Tunç Soyer'i engelleriz çabası içindeler ama buradan hiçbir şey çıkmaz. Onlar yaptıkları kötülükleriyle kalırlar" değerlendirmesini yaptı. 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP