DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20590703,10%
İzmir
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

üst menü altı
CHP'li Yücel'den AK Parti'ye yanıt: 'Size en büyük cevabı halk verecek'

CHP'li Yücel'den AK Parti'ye yanıt: 'Size en büyük cevabı halk verecek'

ABONE OL
13 Haziran 2021 19:03
CHP'li Yücel'den AK Parti'ye yanıt: 'Size en büyük cevabı halk verecek'
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, AK Partili mevkidaşı Kerem Ali Sürekli, AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atila Kaya ve  İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Özgür Hızal'ın İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in duyurduğu İzmir'in Türkiye'nin ilk sakin şehir ünvanı alan metropol kent olması ile ilgili açıklamalarına yanıt verdi. İl Başkanı Yücel, AK Parti'ye en büyük cevabı halkın vereceğini söyledi. 

DEMOKRAT GÜNDEM-AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Başkan Soyer'in açıklamalarının ardından "Soyer, acı gerçekleri pembe hayalleriyle örtme çabasında çığır açıyor! Trafik arapsaçı; alt yapı yangın yeri! Belediye borç batağında! Çarpık kentleşme almış başını gitmiş! Kimin umurunda? Soyer, İzmir’in “yavaş şehir ” olmasından gurur duyuyor ya, bu herkese yeter (!)^ açıklamasını yapmıştı. Yine İzmir Büyükşehir Belediyesi Grup Başkan Vekili Özgür Hızal, kent içi trafikteki görüntüsünün altına, "Anlık trafikteyim. Şehrimize ayırabileceğiniz müsait bir vaktinizde CittaSlow(!) İzmir'in trafiğine birlikte çıkalım, ne dersiniz?" diye sormuştu.

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atila Kaya da, İzmlir'de alt yapının olmadığı, trafik başta olmak üzere birçok alanda sıkıntı olduğunu savunarak, "Sayın Soyer hayalllerle yaşıyor, biz gerçekleri müşahade ediyoruz. Sayın Soyer'e ve CHP'li arkadaşlara İzmir'in arka sokaklarına, kenar mahallelerine girmelerini öneriyorum. Doğru düzgün bir tane parkı, bir tane spor alanı olmayan bölgeler görecekler. Temel belediyecilik hizmetlerinin bile verilmediği, çöplerin vaktinde toplanmadığı, altyapının olmadığı, her yağmurda sel tehlikesiyle karşı karşıya kalan bölgeler görecekler. İzmir bunu hak etmiyor. Bu kente zulüm etmeyin. Çeyrek asırdır yönetiyorsunuz ve beceremiyorsunuz. Güzel İzmir'imiz sizin bu sakil belediyecilik anlayışınızdan bıktı" ifadelerini kullanmıştı. 

DENİZ YÜCEL: SİZE EN BÜYÜK CEVABI HALK VERECEK

AK Partili yetkililerin açıklamalarına yanıt veren CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, "Size verilecek çok cevap var ama size en büyük cevabı ilk seçimlerde, ocağına ateş düşürdüğünüz halk verecektir" dedi. 

YÜCEL: FÜTURSUZCA SALDIRMANIZI ANLAYABİLİYORUZ 

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in yaptığı açıklama şu şekilde: "1-Panikle ve koro halinde yaptığınız açıklamalardan, saray baskısını üzerinizde hissettiğinizi anlayabiliyoruz. Millet ittifakı ile Cumhur ittifakı arasındaki mesafe açıldıkça,sizin de ağzınızla kulağınız arasındaki mesafe açılıyor olacak ki ağzınızdan çıkanı kulağınız duymuyor!

2-Sokaktan, iş dünyasından ve anketlerden de anladığınız üzere yereldeki iktidarımızı genele taşımak için önümüzde sadece 1 seçim var. #ÇekilinOradan

3-Bu yüzden pandemide ve doğal afetlerde müthiş işler çıkaran, tarım politikalarıyla üreticiyi, sosyal yardımlarla esnafı ve dar gelirli hemşehrilerimizi destekleyen, +

4-  ulaşımda modernizasyonu benimseyen kentin yaşam kalitesini artırmak için canla başla çalışan belediye başkanlarımıza fütursuzca saldırmanızı da anlayabiliyoruz.

5- Ancak sizlerin de şunu anlamasında yarar var;Akp’nin 19 yılda Türkiye’yi getirdiği nokta;ekonomik buhranda dövizin rekor üstüne rekor kırdığı, yargısına güvenilmeyen,eğitim sistemi çökmüş, sağlık sistemi 5 adet maske dağıtmaktan aciz, #ÇekilinOradan +

6– liyakatsizliğin ve rüşvetin tavan yaptığı, çetelere ve mafyaya teslim olmuş, dış ilişkileri dibe vurmuş bir ülkeden başka bir şey değildir. Size verilecek çok cevap var ama size en büyük cevabı ilk seçimlerde, ocağına ateş düşürdüğünüz halk verecektir. #ÇekilinOradan"

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP