Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

DEM Parti: Pervin Buldan kaza geçirdi, suikast değil

DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, sosyal medyada dolaşıma giren iddiaları doğrulayarak DEM Parti İmralı heyeti üyesi Pervin Buldan’ın İtalya’nın başkenti Roma’da trafik kazası geçirdiğini açıkladı. Doğan, olayın bir suikast girişimi olmadığını, sürücünün yanlışlıkla ters yöne girmesi sonucu yaşanan küçük çaplı bir kaza olduğunu belirtti.

DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, sosyal medyada dolaşıma giren iddiaları

DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, parti İmralı heyeti üyesi Pervin Buldan’ın Roma’da geçirdiği trafik kazasına ilişkin iddiaları doğrulayarak açıklamalarda bulundu. Doğan, olayın bir suikast girişimi olmadığını vurgulayarak, neredeyse maddi hasarın bile oluşmadığı küçük çaplı bir kaza olduğunu dile getirdi.

KAZA SÜRÜCÜ HATASINDAN KAYNAKLANMIŞ

Doğan, kazanın ayrıntılarına ilişkin şu bilgileri paylaştı: “İmralı heyeti üyesi Pervin Buldan’la ilgili İtalya’da Roma’da kaza geçirdiğine dair haberler var. Evet, bir trafik kazası olduğu doğru. Ancak bu trafik kazası herhangi bir suikast girişimi olarak değerlendirilmedi.”

Kazanın, aracı kullanan kişinin sürüş hatası sonucu meydana geldiğini belirten Doğan, “Aracı kullanan arkadaşımızın yanlışlıkla ters yöne gitmesi sonucu gerçekleşmiş, neredeyse maddi hasarın bile olmadığı bir trafik kazası. Bundan başka bir şey çıkartmak doğru değil” ifadelerini kullandı.

ARAÇTA DBP EŞ GENEL BAŞKANI DA VARDI

Ayşegül Doğan, kazanın yaşandığı araçta DBP Eş Genel Başkanı Keskin Bayındır’ın da bulunduğunu belirtti. Kaza sonrası Buldan ve Bayındır’ın sağlık durumlarında herhangi bir sorun olmadığını, aynı gün planladıkları programa katıldıklarını ifade etti.

DEM PARTİ’DEN ÖNDER’İN ARACIYLA İLGİLİ AÇIKLAMA

Öte yandan DEM Parti dün, geçtiğimiz ay hayatını kaybeden Sırrı Süreyya Önder’in aracında ölümünden bir ay önce “sol arka lastiği patlatabilecek” bir düzenek bulunduğunu duyurmuştu. Parti açıklamasında, durumun resmi makamlara bildirildiği ancak net bir dönüş alınamadığı belirtilmişti.

Roma’daki kaza ve Önder’in aracında bulunan düzenek hakkındaki iddiaların art arda gündeme gelmesi, sosyal medyada çeşitli spekülasyonlara yol açmıştı. DEM Parti Sözcüsü Doğan’ın açıklamaları, Buldan’ın karıştığı kazanın sıradan bir trafik kazası olduğunu netleştirdi.

Demokrat Gündem