DOLAR 32,4115 0.09%
EURO 34,8555 0.01%
ALTIN 2.401,510,21
BITCOIN 19251222,62%
İzmir
24°

AÇIK

üst menü altı
DİSK’ten Başkan Soyer’e destek: Emekçiler başkana sahip çıkacaktır

DİSK’ten Başkan Soyer’e destek: Emekçiler başkana sahip çıkacaktır

ABONE OL
4 Ekim 2022 15:46
DİSK’ten Başkan Soyer’e destek: Emekçiler başkana sahip çıkacaktır
0

BEĞENDİM

ABONE OL

DİSK Ege Bölge Temsilciliği ve Genel-İş Sendikası İzmir Şubeleri, İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun kutlama töreninde, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in konuşması üzerinden yapılan eleştirileri işaret ederek, “Soyer sahip çıkacağız” mesajı verdiler.

Emekçilerin oylarına ve oyları ile seçilerin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e sahip çıkacağının belirtildiği açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“09.09.2022 tarihli İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun kutlama törenine katılımın yoğunluğu, katılımın coşkusundan fazlası ile rahatsız olan AKP , İBB Tunç Soyer’in , Mustafa Kemal Atatürk’ün gençliğe hitabesinden alıntı yaptığı konuşmasını bahane ederek adeta hedef gösterme kampanyası örgütlemeye çalışmıştır.  Hayat pahalılığı altında ezilen, emekçi kitleleri üzerinde iktidar yetkisini hızla tüketen AKP istediği etkiyi yaratamayınca bu kez “bağımlı yargı” erkini harekete geçirerek İBB Tunç Soyer’i yargılamanın hazırlığını yapmaktadır. 

Ülkede  gri pasaportla adam kaçıranlara soruşturma açma, rüşvet yiyeni büyükelçi ata, ekonomik  kriz yaşanamayacak kadar yüksek olduğu, enflasyon oranının %186 seviyesine ulaştığı, insanların geceleri yataklarına aç yattığı bir ortamda yönetenlerin yönetemediği bir durumda seçim üzeri gündem değiştirmek ve ayrıştırıcı bir dille manipüle ederek suni gündemlerinizi yaratıyorsunuz.

 Biz Emekçiler oynanan oyunun farkındayız. İzmir Büyükşehir belediyesinin İzmir halkının oldukça yüksek oyunu alarak seçilmiş  başkanına geçmişte olduğu gibi  bir kez daha kumpas kurulmaya çalışılmaktadır. Bu asla kabul edilmez. Emekçiler oylarına ve oyları ile seçilen İBB başkanına sahip çıkacaktır. “

""

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP