DOLAR 32,3439 -0.05%
EURO 34,8835 0.24%
ALTIN 2.372,27-1,01
BITCOIN 19914775,09%
İzmir
24°

PARÇALI AZ BULUTLU

üst menü altı
Doğu 7. bölüm tamamı full izle BluTV’de! Doğu son bölüm tek parça izle

Doğu 7. bölüm tamamı full izle BluTV’de! Doğu son bölüm tek parça izle

ABONE OL
15 Mayıs 2023 18:08
Doğu 7. bölüm tamamı full izle BluTV’de! Doğu son bölüm tek parça izle
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Blu TV'nin 2021 yılında yayınlanan ve büyük beğeni toplayan dizilerinden biri olan Doğu'nun 2. sezonu heyecanla bekleniyor. Doğu, komedi türündeki bölümleri yaklaşık 30 dakika süren bir dizi olup Doğu Demirkol'un mizahını yansıtmaktadır. BKM Mutfak oyuncularının da yer aldığı dizi, izleyicilere eğlenceli anlar yaşatmaktadır.

Doğu'nun yönetmenliğini Emrah Agus yaparken, senaryosunu Doğu Demirkol ile birlikte Murat Özsoy kaleme almıştır. Dizinin oyuncu kadrosunda Doğu Demirkol, Ege Kökenli, Banu Fotocan ve Yağmur Gülveren gibi isimler yer almaktadır. Dizinin bölüm sayısı henüz Blu TV tarafından açıklanmamıştır.

Blu TV ve Turkcell TV+ ortaklığıyla yapılan dizi, 21 Nisan 2021'de yayınlanan bölümleriyle izleyicilerin beğenisini kazanmış ve 2. sezonu merakla beklenmiştir. Blu TV, Doğu'nun 2. sezonunun ilk 6 bölümünü 18 Nisan'da yayınlamıştır. Şimdi ise merakla beklenen soru şudur:

Doğu 2. sezonun 7. bölümü ne zaman yayınlanacak?

Doğu'nun konusu, her konuda başarısız bir genç adamın hikayesini anlatmaktadır. Kimse tarafından desteklenmeyen Doğu'nun hayali komedyen olmaktır. Hayatında pek de gülünç bir şey olmayan Doğu, hayalini gerçekleştirmek için mücadele eder. Ailesinin baskısıyla istemediği bir bölümü okuyan ve üniversitede 7. yılını dolduran Doğu'nun mezun olamayacağı açıkça ortadadır. Zeki ama tembel olan Doğu'nun komedyen olma yolculuğu hikaye edilmektedir. Dizinin ilk tanıtımı, uzun yıllarını geçirdiği üniversitede mezun olmadan atılma tehlikesiyle karşı karşıya kalan çaresiz ve komik hayatından bir kesiti seyircilere sunmaktadır.

Doğu'nun oyuncu kadrosunda Doğu Demirkol, Ege Kökenli, Banu Fotocan ve Yağmur Gülveren gibi isimler yer almaktadır.

Doğu'nun 2. sezonunun 7. bölümü 16 Mayıs 2023 tarihinde Blu TV tarafından yayınlanacaktır. Bu tarihte yeni bölümü izleyebilirsiniz.

Umarım bu bilgiler yeterli olmuştur. İyi seyirler!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP