DOLAR 32,2996 -0.16%
EURO 34,8104 -0.03%
ALTIN 2.409,530,69
BITCOIN 2038422-1,63%
İzmir
22°

AÇIK

üst menü altı
Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na: 'Onların derdi niye bizi gersin ki?

Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na: 'Onların derdi niye bizi gersin ki?

ABONE OL
23 Eylül 2022 14:58
Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na: 'Onların derdi niye bizi gersin ki?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir'in Seferihisar ilçesinde başlayan 3 gün sürecek çalışma kampı öncesinde açılışta yaptığı konuşmada, "Şunu artık bilmek zorundayım. Siz gerçekten benimle birlikte misiniz? Bazılarınızın sesi çıkmıyor. Bazılarınızın da isteyerek veya istemeyerek zarar verdiğini görüyorum. Artık beraber karar verelim; bu halk düşmanlarını beraber yenecek miyiz? Benimleyseniz benimle olduğunuzu da artık hissetmek istiyorum. Sırtımı size yaslayacağımı bilmek istiyorum" diye sordu. Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarının ardından sosyal medyada #Kemalkilicdaroglu ve #yanindayim hashtagi ile başlık açıldı ve yüzlerce destek mesajı yazıldı. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazı sonrasında kendisine bu konuda yöneltilen soruya, "Arkadaşlar o bizim derdimiz değil, o onların derdi. Onun derdi niye bizi gersin ki. Biz işimize bakıyoruz" yanıtını verdi. 

DEMOKRAT GÜNDEM-Cumhurbaşkanı Erdoğan'a CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Benimle misiniz?' sorusunun ardından Cuma namazı çıkışında gazetecilerin bu konuya dair ve Millet İttifakı'nın ortak cumhurbaşkanı adayının kim olacağına dair tartışmalar hakkında düşüncesi soruldu. 

Soruyu yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Arkadaşlar o bizim derdimiz değil, o onların derdi. Onun derdi niye bizi gersin ki. Biz işimize bakıyoruz. Cumhur İttifakı kararlı bir şekilde yola devam ediyor, onlar da kararsız şekilde yola devam ediyor. Aramızda fark bu"  ifadelerini kullandı. 

Türkiye'nin arabuluculuğuyla Rusya ve Ukrayna arasında gerçekleşen esir takasına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, "Esir takasında da 200 ismin üzerinde durmuştuk. 200 ismin hepsi de bizde mevcut. Bunlar bizim misafirimiz, birisi Putin'in özellikle üzerinde durduğu bir isimdi. Bu ismi de Rusya'ya gönderdik" dedi.

 

BİZİM İLETİŞİM BAŞKANLIĞMIIZ ÇOK DAHA GÜÇLÜ

Yunanistan'ın "Türkiye'nin propagandalarına karşı iletişim başkanlığ kuracağı" yönünde gelen bir soruya da yanıt veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Onların iletişim başkanlığı var da bizim yok mu? Bizim iletişim başkanlığımız çok daha güçlü. Onlar bizi geriden vagonlarıyla takip ediyor" dedi. 

Erdoğan bugün gerçekleşecek ekonomi gündemi ve Mir Kart sistemi ile ilgili toplantıya ilişkin bir soruya da, "Neleri ele alacağımızı açıklarsam doğru olmaz. Bu sadece Mir Kart değil, alternatifi olarak elimizde neler var. Bunlar üzerinde duracağız. Bu çalışmamızı sürdüreceğiz" yanıtını verdi.

CENTRAL PARK GEZİSİNDEKİ TEVECCÜH BİZİ MUTLU ETTİ

Birleşmiş Millet Genel Kurulu için gittiği ABD'de, Central Park'taki gezisi ile ilgili soruya da Erdoğan, "Central Park'ta yanımıza gelen dünyanın değişik ülkelerinden dostlar, hepsi hakikaten ummadığım, beklemediğim şekilde farklı yaklaşımlarla, farklı sorularla teveccühlerini gösterdiler. Bu da bizi mutlu etti, demek ki dünyada sevenlerimiz var" diye konuştu. 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP