DOLAR 32,2629 0.06%
EURO 34,7510 -0.1%
ALTIN 2.399,60-0,39
BITCOIN 20473370,09%
İzmir
24°

AÇIK

üst menü altı
Gaziemir'de iki ilçe yöneticisine kapıda görev kriz yarattı

Gaziemir'de iki ilçe yöneticisine kapıda görev kriz yarattı

ABONE OL
11 Haziran 2021 15:51
Gaziemir'de iki ilçe yöneticisine kapıda görev kriz yarattı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gaziemir Belediyesi'nde büro personeli olarak çalışan iki büro personelinin gerekçe gösterilmeden hizmet binasında giriş çıkışları kontrol etmek ve ateş ölçmekle görevlendirilmesi tepki topladı. CHP Gaziemir İlçe yöneticileri durumu yakından izlediklerini belirtti. 

DEMOKRAT GÜNDEM-Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, geçtiğimiz günlerde il başkan yardımcısı Yasin Ergül'ün işine son vernesinin ardından bu kez mevcut CHP Gaziemir İlçe Eğitimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Çağdaş Koçak ve CHP Gaziemir İlçe önceki dönem yönetim kurulu üyesi Alev Çelik'i büro personeli olarak görevli olmalarına karşın merkez ve Sarnıç belediye hizmet binalarının kapısında giriş-çıkışlara bakmakla görevlendirdi. 

KOÇAK VE ÇELİK GÖREVLENDİRMEYİ KABUL ETMEDİ 

Öğretmen kökenli CHP Gaziemir İlçe Başkan Yardımcısı Çağdaş Koçak belediye hizmet binasının girişinde ateş ölçen personel olarak yapılan görevlendirmeyi kabul etmediği öğrenilirken; CHP Gaziemir İlçe önceki dönem yönetim kurulu üyesi Alev Çelik de gerekçe gösterilmeden Sarnıç'taki hizmet binasının kapısında görevlendirildi. Alev Çelik'in de görevlendirmeyi kabul etmedi. 

Koçak ve Çelik'in görev tanımlarının büro personeli olmasına karşın kapıda görevlendirilmelerinin yasal olmadığını belediye yetkililerine ilettiği ve kendilerine verilecek yanıtı bekledikleri öğrenildi. 

ARDA VE İLÇE YÖNETİMİ ARASINDAKİ GERGİNLİK BÜYÜYOR 

Öte yandan Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'nın CHP İzmir İl Başkanlığı ve CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan ile göreve geldiği günden bu yana süren gerginliğinin yeni bir hamlesi olarak nitelendirilen kapıda görevlendirmenin ilçe yönetiminde büyük rahatsızlık yarattığı belirtildi. Konuyla ilgili demeç vermek istemeyen CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan, gelişmelerden bilgisi olduğu ve yakından izlediğini söylemekle yetindi. 

 

 

 

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP