DOLAR 32,5601 0.2%
EURO 34,9646 -0.09%
ALTIN 2.443,810,32
BITCOIN 2095205-0,05%
İzmir
18°

AZ BULUTLU

üst menü altı
Berdan Mardini: Bana 'Berdan Taytini' diyorlar

Berdan Mardini: Bana 'Berdan Taytini' diyorlar

ABONE OL
2 Aralık 2022 20:22
Berdan Mardini: Bana 'Berdan Taytini' diyorlar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eşi Fatoş Yelliler ile Mart 2021'de olaylı bir şekilde boşanan 43 yaşındaki şarkıcı Berdan Mardini, kendisine edilen hakaretlerden bahsederek, "Bana 'Berdan Taytini' diyorlar" dedi.

Hem iş hem de özel hayatıyla sıkça gündeme gelen şarkıcı Berdan Mardini, taytla spor yaptığı görüntüler sosyal medyada çok konuşuldu. 43 yaşındaki Mardini, Instagram'da, "Sporrr" başlığıyla taytlı fotoğrafını yayınladı, takipçileri ise şarkıcının yeni tarzını şaşkınlıkla karşıladı.

Önceki akşam Kıbrıs'ta sahne alan Mardini, sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, tarzına gelen yorumlara değindi.

Bir gazetecinin, "Giyindiğiniz kombinler çok konuşuluyor. Neler söylemek istersiniz?" sorusuna Mardini, "Her yıl meme kanserine destek olmak için pembe top organizyonu yapılıyor. Ben pembe kazağı ona destek vermek için giymiştim. En son bir ayakkabı giydim. Onu da doktorum hediye etmişti. O da olay oldu. En çok şuna güldüm. Tayt giydiğimde 'Berdan Taytini' yazmışlar. Çok komikti. Yapılan yorumlar hoşuma da gidiyor. Tabi bazen hakarete varan durumlar oluyor. Eleştiriye açık, kendimle barışık biriyim" yanıtını verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP