DOLAR 32,4671 -0.07%
EURO 34,7275 -0.72%
ALTIN 2.433,32-0,10
BITCOIN 20749790,70%
İzmir
21°

AZ BULUTLU

üst menü altı
Çocuk işçiye dayağın cezası belli oldu

Çocuk işçiye dayağın cezası belli oldu

ABONE OL
24 Ocak 2023 15:40
Çocuk işçiye dayağın cezası belli oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Kağıthane'de beyin ameliyatı olan 15 yaşındaki işçiyi döven sanık, 9 ay hapis cezası aldı. Görüntüleri çeken iş yeri sahibi ise beraat etti.

İstanbul Kağıthane'de çocuk işçiyi döven zanlıya 9 ay hapis cezası verildi. 

İstanbul 20. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, tutuksuz sanıklar Yücel Bayır ve Bayram Samet Karadağ katılmadı. Mağdur E.Y. de duruşmada hazır bulundu.

Duruşma savcısı esas hakkındaki mütalaasında, Bayram Samet Karadağ ve Yücel Bayır'ın "Silahla kasten yaralama" suçunda beraatine, sanık Yücel Bayır'ın E.Y'ye defalarca tokat atarak darbetmesi nedeniyle de "Basit yaralama" suçundan cezalandırılmasını talep etti.

"ŞİKAYETİMİZ DEVAM EDİYOR"
 

Şikayetçi avukatı Ayşenur Şen, mütalaaya katıldıklarını ve şikayetlerinin devam ettiğini belirtti. Şikayetçi E.Y. de avukatının beyanına katıldığını ifade etti.
 

ŞAKA YAPMIŞLAR!

Sanık avukatı Süleyman Deniz, "Orjinal video görüntüleri incelendiğinde olayın tamamen şaka amaçlı olarak gerçekleştiği, müvekkilimiz Yücel Bayır'ın kasten mağdura vurup darp etmesinin söz konusu olmadığı, eğlence amacıyla çekilen şaka yollu video olduğu anlaşılmaktadır. Müvekkilimizin kastının bulunmaması nedeniyle öncelikle beraatine, aksi halde lehe hükümlerin uygulanmasını talep ederim" dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP