DOLAR 32,4699 -0.06%
EURO 34,7176 -0.74%
ALTIN 2.434,75-0,05
BITCOIN 2057238-0,92%
İzmir
21°

AZ BULUTLU

üst menü altı
Ormanda dehşet: Balta ve sopalarla saldırdılar

Ormanda dehşet: Balta ve sopalarla saldırdılar

ABONE OL
16 Mart 2023 12:17
Ormanda dehşet: Balta ve sopalarla saldırdılar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kemerburgaz Ayvat Göleti kenarına piknik yapmak için giden bir grup arkadaş, yoldan geçen bir traktörden yakacak birkaç parça odun istedi. Grup, odunları aldıktan kısa bir süre sonra traktör şoförünün yakınları tarafından odunları çaldıkları ve yol kestikleri iddiasıyla saldırıya uğradı.

Olay, geçen hafta Çarşamba günü Kemerburgaz’da bulunan Ayvat Göleti’nin yakınında yaşandı. İş arkadaşı bir grup piknik yaptığı sırada yakacak malzemeleri bitince, mangal yakmak için römorkunda odun bulunan bir traktörü durdurdu.

İddiaya göre traktör şoförüyle konuşarak, sucuk ekmek ikram ederek odun rica eden grup, aldıkları odunları götürmek üzere yere bıraktı. Bu sırada arkadan gelen traktör şoförünün yakınları araçlarından inerek, yol kestikleri ve odun çaldıklarını düşündükleri grubun üstüne, küfürler ederek yürüdü. İki grup arasındaki sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

""

Kavgada iki taraftan toplam 7 kişi yaralandı, olaya karışan 11 kişi ise gözaltına alındı. Kavga sırasında, traktör şoförünün yakınları tarafından başına balta sapıyla vurulduğu ve yere düştüğü halde saldırıya uğradığını iddia eden Mustafa Gündüz’ün kafatasında kırıklar oluştu, yüzünün bir kısmı ise felç oldu. O anlar, cep telefonu kamerası görüntüsüne de yansıdı. Görüntülerde, cop, testere, silah ve sopaların bulunduğu görüldü.

POLİS 11 KİŞİYİ GÖZALTINA ALDI, 7 KİŞİ YARALANDI

Polis ekipleri birbirlerinden şikayetçi olan 11 kişiyi gözaltına alarak emniyete götürdü. İfadeleri alınarak “kasten yaralama”, “hakaret”, “tehdit” ve “ateşli silahlar kanununa muhalefet” suçlarından işlemleri yapılan taraflar serbest bırakıldı. (DHA)

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP