DOLAR 32,7026 1.29%
EURO 34,9217 0%
ALTIN 2.450,742,51
BITCOIN 21858890,18%
İzmir
34°

AÇIK

üst menü altı
Hayranları sevinçten havalara uçtu: İskender Zengin sahalara dönüyor! Başlıyor…

Hayranları sevinçten havalara uçtu: İskender Zengin sahalara dönüyor! Başlıyor…

ABONE OL
27 Nisan 2023 14:56
Hayranları sevinçten havalara uçtu: İskender Zengin sahalara dönüyor! Başlıyor…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yayın akışına başladığı günden bu yana milyonların dikkatini çekmeye başaran Kurtlar Vadisi dizisiyle ilgili kafa karıştıran haberler gelmeye devam ederken, herkesi şaşırtan bir gelişme yaşandı.

Show TV ekranlarında yayınlanan Aile dizisine sürpriz bir ismin katıldığı gelen bilgiler arasında. Başrollerini  Serenay Sarıkaya, Kıvanç Tatlıtuğ, Nejat İşler, Yüsra Geyik gibi ünlü isimler paylaşıyor. Sevilen dizinin oyuncuları arasına Musa Uzunlar dahil oluyor.

İSKENDER AİLE DİZİSİNDE OLACAK

Kurtlar Vadisi Pusu’da İskender karakteriyle milyonların hafızısında bulunan ünlü oyuncu önümüzdeki haftalarda dizide yer alacak.

Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Uzunlar'ın rol aldığı yapımlar arasında Fatmagül'ün Suçu Ne, Şubat, Poyraz Karayel, Bir Annenin Günahı ve Hayatımın Şansı da bulunuyor.

""

AİLE'NİN FİNAL TARİHİ DE BELLİ OLDU

Öte yandan Show TV ekranlarında kısa sürede ilgi çekmeyi başaran Aile dizisinin ne zaman final yapacağı da belli oldu. Gelen bilgilere göre Aile dizisi 30.bölümde final yaparak ekranlara veda edecek. Aile dizisinin tek sezonluk dizi olduğu öğrenildi. Bu gelişme dizinin hayranlarını da derinden üzdü. 

2.SEZON OLMAYACAK

Show TV kaynakları da Aile dizisinde 2.sezon olmayacağı bilgisini doğruladılar.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP