Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Husumet kanlı bitti

Kütahya’nın Çavdarhisar ilçesinde, husumetliler tarafından gerçekleştirilen silahlı saldırıda 2 genç yaralandı.

Kütahya’nın Çavdarhisar ilçesinde, husumetliler

Hacıkebir köyünde yaşayan Melih Özkan (22) ve İsmail Minaz (22), kimliği henüz açıklanmayan husumetli kişilerce silahlı saldırıya uğradı. Sebebi henüz belirlenemeyen saldırıda iki genç, vücutlarına isabet eden saçmalarla yaralandı.

Yaralılar Kütahya Şehir Hastanesi’ne Sevk Edildi

Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleleri Çavdarhisar Devlet Hastanesi’nde yapılan Özkan ve Minaz, daha sonra Kütahya Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Melih Özkan’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Şüphelilerin Yakalanması İçin Çalışma Başlatıldı

Saldırının ardından olay yerinden kaçan şüpheliler E.B, R.B, A.K. ve Y.Y’nin yakalanması için jandarma ve polis ekipleri geniş çaplı bir operasyon başlattı.

Demokrat Gündem