Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İETT otobüsleri çarpıştı

İstanbul Fatih’teki Turgut Özal Millet Caddesi’nde, Aksaray istikametine giden bir İETT otobüsü, arkadan gelen başka bir İETT otobüsünün çarpmasıyla yaklaşık 30 metre sürüklendi.

İstanbul Fatih'teki Turgut Özal Millet Caddesi'nde, Aksaray istikametine giden bir

Demokrat Gündem- İstanbul’un Fatih ilçesi Turgut Özal Millet Caddesi’nde meydana gelen kazada, Aksaray yönüne ilerleyen bir İETT otobüsü, arkadan gelen başka bir İETT otobüsünün çarpması sonucu yaklaşık 30 metre sürüklendi. Sürüklenen otobüs kaldırımdaki aydınlatma direği, çöp konteyneri ve yan yoldan caddeye çıkmak üzere olan hafif ticari araca çarparak durabildi.

Büyük Hasar, Şans Eseri Yaralı Yok

Kazada şans eseri yaralanan olmazken, çarpmanın etkisiyle otobüsler ve hafif ticari araçta maddi hasar oluştu. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ve polis ekipleri gerekli güvenlik önlemlerini alarak inceleme başlattı.

“Ne Var Ne Yok Hepsini Götürdü”

Kazada otobüsün çarptığı hafif ticari aracın sürücüsü Murat Göktepe, yaşananları şöyle anlattı: “Otobüs kaldırıma çıkıp, sürükleyerek ne var ne yok hepsini götürdü. Bana çarptı. Çok şükür bende bir şey yok. Araçlarda da yolcu yoktu.”

Araçlar Olay Yerinden Kaldırıldı

Ekiplerin çalışması sonrası kazaya karışan araçlar olay yerinden kaldırılırken, caddede ulaşım normale döndü. Kazanın nedenine ilişkin detaylı inceleme başlatıldığı öğrenildi. (Haber Merkezi)

Demokrat Gündem