Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İmamoğlu Mahir Polat ve gençlerin serbest bırakılmasını istedi

Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sağlık sorunları nedeniyle Adli Tıp’a sevk edilen Mahir Polat’ın serbest bırakılması çağrısında bulundu. İmamoğlu, Saraçhane protestolarında tutuklanan gençleri de unutmadı.

Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sağlık sorunları

DEMOKRAT GÜNDEM-İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu Silivri Cezaevi’nden önemli bir çağrı yaptı.

İmamoğlu, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat’ın cezaevi koşullarında sağlık sorunlarının arttığını belirterek serbest bırakılması gerektiğini söyledi.

MAHİR POLATI’I SERBEST BIRAKIN

Kronik tansiyon ve kalp rahatsızlığı bulunan Mahir Polat, Adli Tıp Kurumu’na sevk edilmişti. İmamoğlu, Polat’ın sağlık durumunun ciddiyetine dikkat çekti.

GENÇLERİN DE SERBEST BIRAKILMASINI İSTEDİ

İBB’ye yönelik yapılan ‘yolsuzluk’ ve ‘terör’ operasyonunun ardından tutuklanan İmamoğlu, Saraçhane protestolarında gözaltına alınan gençlerin de serbest bırakılmasını istedi.

İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Sağlık sorunları belli olan, kalp hastalığı nedeniyle hapishane koşullarında bulunması hayati tehlike oluşturan, suçsuz olduğuna tüm kalbimizle inandığımız kardeşimiz, ilim insanı Mahir Polat’ı hâlâ hapiste tutuyorsunuz. Mahir Polat’ı serbest bırakın.

Pırıl pırıl gençlerimiz, bayramı ailelerinden uzakta, hapishanede geçirdiler. Serbest bırakın bu tertemiz gençleri, gitsinler sınavlarına girsinler. Kimsenin meşru haklarını elinden almayın. Yazıktır, günahtır.

Bu vahşi ihtiras, adaletten başka her anlama gelen bu öfke, bu nefret neden? Kime yaranmak için bu kötü uygulamalara devam ediyorsunuz?

İlginizi çekebilir: Özgür Özel’in listesi tam kadro geçti: İzmir’den 5 isim görev başında!

Demokrat Gündem