DOLAR 32,6198 0.16%
EURO 35,3719 0.14%
ALTIN 2.476,460,38
BITCOIN 1767714-7,69%
İzmir
29°

AÇIK

üst menü altı
İYİ Partili Dervişoğlu’ndan o iddilara yanıt: ‘Külliyen yalan’

İYİ Partili Dervişoğlu’ndan o iddilara yanıt: ‘Külliyen yalan’

ABONE OL
18 Nisan 2023 14:58
İYİ Partili Dervişoğlu’ndan o iddilara yanıt: ‘Külliyen yalan’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aday tanıtım toplantısına katılan İyi Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, İzmir’de öldürülen Ülkücü Şehit Fırat Çakıroğlu’nun katili Nurullah Semo’ya İYİ Parti İstanbul Milletvekili Adayı Seyithan İzsiz’in burs verdiği haberlerine sert tepki gösterdi. Dervişoğlu, “Rahmetli Çakıroğlu’nun katiline burs veren birisinin adayımız olduğu iftirası atıldı. Bu külliyen yalandır. Şehitliğin istismar konusu yapılmasının misliyle reddediyor ve kınıyorum” dedi.

DEMOKRAT GÜNDEM- HABER MERKEZİ- EMİN ŞANLI-  Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekili seçimleri için İyi Parti İzmir adaylarını Selahattin Akçiçek Kültür Merkezinde düzenlediği aday tanıtım toplantısı ile gerçekleştirdi.

İYİ Parti’nin 28. Dönem İzmir 1’nci bölge 1’nci sıradan milletvekili adayı olan Müsavat Dervişoğlu aday tanıtım toplantısında konuştu. Partililer Dervişoğlu’na yoğun ilgi gösterdi.

İYİ Parti’nin İzmir milletvekilleri adayları tek tek kürsüye çıkarak kendilerini tanıttı.

""

ŞEHİTLİĞİN İSTİSMAR EDİLMESİNİ KINIYORUM

Adayların konuşmalarının ardından kürsüye gelen İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, İzmir’de eğitim gördüğü Ege Üniversitesi’nde öldürülen Ülkücü Fırat Çakıroğlu’nun katili Nurullah Semo adlı kişiye İYİ Parti İstanbul Milletvekili Adayı Seyithan İzsiz’in burs verdiği iddialarını sert bir dille yalanladı.

BU KÜLLİYEN YALANDIR

Ülkücü Şehit Fırat Çakıroğlu’nun katiline burs verenin İyi Parti sıralarından aday olduğu iddialarına sert yanıt veren Müsavat  Dervişoğlu, “Bu parti kurulduğundan beri eski partime münasebetim nedeniyle tek kelime etmedim. Ben siyasi hayatıma 25 Ekim 2017’de tarihinde İyi partinin kuruluşu ile başladığını söyledim. Hiç kimseyi de rencide etmedim. Partimizin İzmir ile alakası olmayan bir İstanbul adayı ile ilgili bazı tartışmalar iftira boyutuna kamuoyuna gündeme getirildi.

BU PARTİDE HİÇBİR ALLAH’IN KULU HDP-PKK İLE BİRARADA OLAMAZ

Rahmetli Çakıroğlu’nun katiline burs veren birisinin adayımız olduğu iftirası atıldı. Bu külliyen yalandır. Şehitliğin istismar konusu yapılmasının misliyle reddediyor ve kınıyorum. Hayatımın sonuna kadar emanet saydığım şehitlerin ailelerinden birinin çıkartılıp şahsımı da izan eden konuşmalara üzüldüğümü belirtiyorum. Meral Akşener’in, Ümit Özlale’nin, Hüsmen Kırkpınar’ların içinde olduğu bir partide hiçbir Allah’ın kulu HDP ve PKK ile asla bir arada olamaz. Herkes bunu çok iyi bilsin. Oyunu biz bozacağız” dedi.

""

FIRAT ŞEHİT EDİLDİĞİNDE AK PARTİ MECLİS ÜYESİYDİ

Ülkücü Şehit Fırat Çakıroğlu’nu kabre kendinin koyduğunu belirten İYİ Parti Grup Başkanvekili Musavat Dervişoğlu, İstanbul adayları Seyithan İzsiz’in AK Parti’den İYİ Parti’ye geçtikten sonra hain ilan edildiğini ve kendisine iftira atıldığını söyledi.

SEYİTHAN İZSİZ NE ZAMAN İYİ PARTİ’YE GELDİ HAİN İLAN EDİLDİ, HADİ ORDAN

Musavat Dervişoğlu, şunları söyledi: “Fırat’ı kabre biz beraber koymuştuk. Camide uğurlarken tabutun başında ben vardım. Olmayanlara sorun. Bütün şehitlerimizin aziz hatırları önünde saygıyla eğiliyorum ve sonuna kadar onların aileleri yanında saf tutacağım. Fırat kardeşim ile sıradan bir abi kardeş değildik. Çok farklı bir ilişkimiz vardı. Bana çok dokunduğu için cevap vermek zorundayım. Benim kardeşim 20 Şubat 2015 tarihinde şehadete erdi. Bu bahsedilen İstanbul 2’inci sıra adayımız olan İzsiz Bey 20 Şubat 2015 tarihinde AK Parti Beylikdüzü meclis üyesi. Düşünebiliyor musunuz? Fırat’ın şehit edildiği gün AK Parti belediye meclis üyesi olan Seyithan İzsiz Bey o zaman bir vatanseverdi. Ama Seyithan İzsiz ne zaman İYİ Parti’ye geldi milletvekili adayı oldu hem benim eski partimin mensupları hem de iktidar tarafından hain ilan ediliyorlar. Hadi oradan, hadi oradan, hadi oradan!” dedi.

MERAL AKŞENER’İN İÇİNDE OLDUĞU PARTİDE PKK ASLA OLAMAZ

İYİ Parti Grup Başkanvekili Musavat Dervişoğlu, Meral Akşener’in içinde olduğu partide hiçbir Allah’ın kulu HDP ve PKK ile asla bir arada olamayacağını ve bunu herkesin bilmesini istediğini vurguladı. “Herkes bunu çok iyi bilsin” diyen Dervişoğlu, “Zafer Allah’ın izniyle bizim olacaktır. Ne Mutlu Türküm diyene” diye konuştu.

""

İZMİR TÜRKİYE’NİN HÜRRİYET MEŞALESİDİR

Konuşmasının başında İzmir’de de zafer kazanacaklarını kaydeden Musavat Dervişoğlu, partililerin alkışları ile sahneye çıktı.

İzmir’den yüksek bir oy oranı ile çıkacaklarını ifade eden Dervişoğlu,  “Sahaya terimizi damlatmayacağız, sel olup akıtacağız. Bizden beklenen budur. Her şeyi milletime, kente borçlu büyük milletin hassasiyet ve kent duyarlılığına sorumluluğunu gösteren iyiler ailesinin İzmir’de yüksek bir başarı ile çıkmak gibi bir mecburiyeti var. İzmir’den başarı ile çıkacağız çünkü bize göre İzmir Türk demokrasinin kalbidir. Türkiye’nin hürriyet meşalesidir. Gençlerin umut güneşidir” dedi.

İKTİDARINA İHTİYAÇ DUYULAN BİR PARTİYİZ

İYİ Parti Grup Başkanvekili Musavat Dervişoğlu, partisinin kuruluşundan bu yana karşılaştıkları zorluk ve engellemeleri de anlatarak, “Biz bu yolculuğa çıkarken iyi parti sıradan bir parti değil. Hikayesi olan ve hikayesi olanların partisi. Ne gibi sorumluluklarla karşı karşıya bırakıldığımızı, hangi iftiralar ve tuzaklarla mücadele ettiğimiz en iyi bilenlerden biriyim. Bu ceberut iktidarı tarafından İl başkanlığı binası bulamadık. Toplantı yapacağımız salon bulamıyorduk. Sayın genel başkanımız her türlü tehditle karşı karşıyaydı. Bu büyük teşkilat artık Türkiye’ye umut olan ve iktidarına ihtiyaç duyulan bir siyasi kuruma dönüştü” ifadelerini kullandı.

BEŞTEPE’DE SARAY VAR, İÇİNDE DEVLET YOK

Konuşmasında iktidarı eleştiren Musavat Dervişoğlu, “Öyle bir ülkede yaşıyoruz ki adalet saraylarında adalet yok. Hastane var içinde doktor yok. Üniversite var içinde hoca var. Beştepe’de saray var içinde devlet yok. 3300’e yakın problemi tespit edilme suretiyle o problemlere çözüm üretilecek çözümler hazırladık. Diğer partilerden farklı olarak biz milletimizi yüreğine dokunmayı becerebilme kararlığı sergiliyoruz. Mademki adımız İYİ; bu sıfata layık olma gerekliliğini yerine getiriyoruz. İYİ Parti’ye yönelmiş iftiralar-tecavüzler-ihanetler bu zaman kadar bitmedi bunda sonra da bitmeyecek” dedi.

""

İYİ PARTİYİ İKTİDAR YAPACAĞIZ

Hedeflerinin İyi Parti iktidarı olduklarını vurgulayan İYİ Parti Grup Başkanvekili Musavat Dervişoğlu, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü: “Partimizi küçük göstermeye çalışanlara inat bu partiyi büyütmek ve iktidarı yürütme yolunda mücadele başlattık. Dost düşman herkes bu gerçeği bilmelidir. Kimse bunlar ne yapar diye düşünmesin. İyi partiyi iktidar, meral Akşener’i iktidar yapacağız. Tuzaklar olacak bozacağız. Engeller olacak aşacağız. Her dedikoduya iftiraya cevap verme mecburiyetinde değiliz ama bazı şeyler var ki insanların kanına dokunuyor. Onları cevapsız bırakırsak hem şahsıma hem camiama karşı haksızlık etmiş olurum. Savunamayacağımız hiçbir şey yok. Hatalarımız olabilir ama inandıklarımız ve uğruna bedel ödediklerimize kimsenin laf söyleme hakkı yok” dedi.

ÜMİT ÖZLALE: ÇOK GÜÇLÜ BİR KADROYLA GELİYORUZ

Musavat Dervişoğlu'nun dışında kürsüye gelen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir 1'inci Bölge 2'inci Sıra Milletvekili Adayı Ümit Özlale de İzmir'de ve Türkiye'de en yüksek sayıda milletvekili çıkaracaklarını söyledi. 

""

İZMİR’E VEFA BORCUM VARDI

Partililere seslenen Ümit Özlale, “Müsavat Ağabeyimle beraber kısmet milletvekili adayı olmakmış. Sayın Genel Başkanımız bizi proje manyağı yaptı. Ankara’ya hizmet etmek yerine İzmir’e vefa borcum vardı. Benim kimliğimi kazandıran yeri, cumhuriyetimizin yüzüncü yılında temsil etmek istedim. İYİ Partinin farkı çözüm önerileri sunmasıdır” dedi. 

""

ÇOK GÜÇLÜ KADROYLA GELİYORUZ

Partisinin 'Türkiye Tarih Yazacak' sitesini partililere tanıtan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Ümit Özlale, açıklamalarını, “Kendi kişisel beyannamenizi ve il kalkınma raporlarını buradan görüntüleyebilirsiniz. İzmir’e geldiğinizde İyi Partinin İzmir için özel sizler için hazırladığı raporu bulabilirsiniz. Millet İttifakı için herkes için çözüm hazırladık. İzmir için neler vadettiğimiz, çevre eğitim ekonomi alanında neler yapacağız. İş ortamını nasıl düzenleyip iyileştireceğiz, gençler için nasıl istihdam sağlayacağız. Tarım, sağlık bunların hepsi için bizim çözümlerimiz var. Bize de bu yakışırdı. Çok güçlü kadroyla geliyoruz ve bu çözümlerle sizleri temsil edeceğiz” sözleriyle noktaladı. 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP