Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmir’de uyuşturucu operasyonunda 8 tutuklama

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Kurban Bayramı

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Kurban Bayramı tatili öncesi ve sürecinde, uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen şüphelilere yönelik çalışma başlattı.

izmir
İzmir’in Çeşme ilçesinde polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 8 şüpheli tutuklandı. Fotoğraf: Çeşme (İzmir), (DHA)

Bu kapsamda, Çeşme Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesindeki polis ekipleri, sokakta uyuşturucu satmak isteyen ‘torbacı’ olarak adlandırılan satıcılara operasyon düzenledi.

Operasyonlarda 8 şüpheli gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda 938 gram esrar, 44 gram kokain ve 2 sentetik hap ele geçirildi.

Gözaltına alınan 8 şüpheli, dün sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. (DHA)

Aykut POLATLI