Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

İzmirliler 23 Nisan’da Aşık Veysel’de buluşacak: Gökyüzü uçurtmalarla renklenecek!

Bornova Belediyesi, 23 Nisan coşkusunu Geleneksel Uçurtma Şenliği ile zirveye taşıyor. Başkan Ömer Eşki, “Çocuklarımızın hayallerini gökyüzüne bırakacağı bu anlamlı günde tüm İzmirlileri bir arada olmaya davet ediyoruz” dedi.

Bornova Belediyesi, 23 Nisan coşkusunu Geleneksel Uçurtma Şenliği ile zirveye

Bornova Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda düzenleyeceği Geleneksel Uçurtma Şenliği ile kutlamaya hazırlanıyor.

Gün boyu sürecek şenlikte çocuklar ve aileleri unutulmaz anlar yaşayacak. Başkan Ömer Eşki, İzmirli tüm çocukları bu renkli etkinliğe davet edildi.

İzmirliler 23 Nisan’da Aşık Veysel’de buluşacak: Gökyüzü uçurtmalarla renklenecek!

EĞLENCE VE ETKİNLİKLERLE DOLU BİR BAYRAM GÜNÜ

Şenlik kapsamında atölyelerden sahne gösterilerine kadar birçok etkinlik çocukları bekliyor. Belediye Çocuk Korosu’nun konseriyle başlayacak program, halk oyunları gösterileri, kukla ve sihirbaz performanslarıyla devam edecek. Gün boyunca Alp Abi ile eğlenceli anlar yaşanacak, ardından sahnelenecek Bubble Show ile çocuklar görsel bir şölenle buluşacak. Oyun alanları, şişme parkurlar, yüz boyama etkinlikleri ve çeşitli ikramlarla bayram coşkusu gün boyu sürecek.

İzmirliler 23 Nisan’da Aşık Veysel’de buluşacak: Gökyüzü uçurtmalarla renklenecek!

BAŞKAN EŞKİ’DEN DAVET: “BU COŞKUYU BİRLİKTE BÜYÜTELİM”

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, 23 Nisan’ın çocuklara armağan edilmiş en özel günlerden biri olduğunu hatırlatarak tüm aileleri şenliğe davet etti.

Eşki, “23 Nisan, çocuklarımızın hayallerini özgürce gökyüzüne bırakabildiği en anlamlı günlerden biri. Onların neşesi, enerjisi ve umutları bizlere güç veriyor. Bu yıl da hep birlikte uçurtmalarımızı gökyüzüne bırakıp bu güzel coşkuyu paylaşmak istiyoruz. Tüm çocuklarımızı ve ailelerini bu renkli buluşmaya davet ediyorum” dedi.

İzmirliler 23 Nisan’da Aşık Veysel’de buluşacak: Gökyüzü uçurtmalarla renklenecek!

GELENEKSEL ŞENLİK YİNE TÜM İZMİRLİLERİ BULUŞTURACAK

Her yıl yoğun katılımla gerçekleşen Geleneksel Uçurtma Şenliği, bu yıl da Bornova’da bayramın en renkli adreslerinden biri olacak.

Ailelerin çocuklarıyla birlikte keyifli vakit geçireceği etkinlikte gökyüzü rengarenk uçurtmalarla dolacak, 23 Nisan’ın birlik ve neşe dolu ruhu hep birlikte yaşanacak.

İzmirliler 23 Nisan’da Aşık Veysel’de buluşacak: Gökyüzü uçurtmalarla renklenecek!

İlginizi çekebilir: Buca’da 23 Nisan ruhu: ‘Kötülüğe karşı kalemle ve kitapla savaşacağız!’

İzmirliler 23 Nisan’da Aşık Veysel’de buluşacak: Gökyüzü uçurtmalarla renklenecek!
Demokrat Gündem