Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Sosyal Medya

Karda mahsur kaldılar… 5 kişi dehşeti yaşadı

Mersin'in Erdemli ilçesinde kar yağışı nedeniyle otomobilde mahsur kalan ve

Mersin'in Erdemli ilçesinde kar yağışı nedeniyle otomobilde mahsur kalan ve kurtarmak için gelen çekicideki toplam 5 kişi, ekipler tarafından kurtarıldı.

Mersin Erdemli- Karaman Ayrancı yolunun yaklaşık bin 700 rakımında ilerleyen otomobil kar yağışının şiddetini artırmasıyla mahsur kaldı. Otomobilde mahsur kalan vatandaşlar kendilerini kurtarması için bir çekici çağırdı. Ancak çağrılan çekici de kara saplandı.

Bunun üzerine mahsur kalan 5 kişi Erdemli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine ulaşarak yardım istedi. Ekipler, kepçeyle yolu açarak mahsur kalanlara ulaştı. Araçlar saplandıkları yerden çıkarılarak kurtarıldı. 5 kişi Toros Mahallesi'ne ulaştırılarak kontrolleri için sağlık görevlilerine teslim edildi.

 

 
Karda mahsur kaldılar... 5 kişi dehşeti yaşadı
Demokrat Gündem

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir