DOLAR 32,5730 0.26%
EURO 34,9982 0.06%
ALTIN 2.460,271,00
BITCOIN 21012871,15%
İzmir
20°

AZ BULUTLU

üst menü altı
Kasapoğlu: Dünyanın en güçlü yurt altyapısına sahibiz

Kasapoğlu: Dünyanın en güçlü yurt altyapısına sahibiz

ABONE OL
31 Ocak 2023 12:35
Kasapoğlu: Dünyanın en güçlü yurt altyapısına sahibiz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Bakanlık olarak dünyanın en güçlü yurt altyapısına sahibiz. 800 yurt, 850 bin yatak kapasitesi. Dünyada eşi benzeri olmayan altyapı, network ve bu bağlamda çok zengin bir hizmettir" dedi.

Bakan Kasapoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğü'nce Gaziantep'te düzenlenen '7’nci Tematik Kış Kampları' kapsamındaki 'Gastronomi ve Seyri Antep Gençlik Kampı'na katıldı.

Kampta Bakan Kasapoğlu’nun yanı sıra Gaziantep Valisi Davut Gül, ilçe belediye başkanları, kurum müdürleri, gastronomi şefleri ve öğrenciler de yer aldı. 80 gastronomi bölümü öğrencisinin katıldığı, 4 gün sürecek kamp döneminde Türkiye’nin tanınmış şefleri ile workshop'lar ve yemek söyleşileri yapılacak.

Programda konuşan Kasapoğlu, arkeolojiden güzel sanatlara, spordan siyasete, diplomasiden gastronomiye kadar 15 tema ile 15 şehirde kamplar düzenlendiğini söyledi. Bakan Kasapoğlu, kampın keyifli olacağına inandığını belirtip, "Türkiye’nin en yeni gençlik mekanlarından birindeyiz. Her yönüyle mükemmel bir gençlik kampındayız.

Ülkemizin dört bir yanından gelecek gençlerimizi bağrına basacak bu kampın gençlerimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Bu kamp gençlerimiz için çok verimli ve keyifli olacak.

Biliyorsunuz biz hep katılımcı ruhtan bahsediyoruz. İşte o katılımcı ruhun öznesi gençler, gençlerin fikirleri, onların ilgisi talebi, ihtiyacı ve biz de yine aynı doğrultuda gençlerimizle birlikte bu çalışmaları hem içerik olarak hem nicelik olarak güçlendireceğiz ve bu çıtayı birlikte yükselteceğiz” diye konuştu.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP