Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Sosyal Medya

İzmir’de izdihamlı karşılama: Kılıçdaroğlu il binasına korumaların çemberinde girebildi

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir temasları sırasında il binasına girişi büyük bir kalabalığa sahne oldu. Saatler öncesinden toplanan partililerin yarattığı izdiham, korumaların fiziki müdahalesiyle aşılabildi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir temasları sırasında il binasına girişi

DEMOKRAT GÜNDEM- Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir programı, il binası önünde sınırları zorlayan bir izdihamla kesintiye uğradı.

Parti binasına giriş yapmak üzere bölgeye yürüyerek gelen Kılıçdaroğlu, kendisini saatler öncesinden beklemeye başlayan yoğun bir kalabalığın ortasında kaldı. Partililerin genel başkanı yakından görebilmek için oluşturduğu ani yığılma neticesinde ezilme tehlikesi geçirenler olurken, binanın ana girişinde ciddi bir arbede yaşandı.

GÜVENLİK ÇEMBERİ VE YOĞUN TEZAHÜRAT

Kontrolden çıkan kalabalığın yarattığı kaos, yakın koruma ekibinin sert ve acil müdahalesiyle yatıştırıldı. Korumaların fiziksel eforla açtığı dar koridordan güçlükle ilerleyebilen Kılıçdaroğlu, alanı dolduran kalabalığın yoğun tezahüratları eşliğinde binaya girmeyi başardı. Kritik eşiğin aşılmasının ardından CHP Lideri; İl Başkanı Utku Gümrükçü ve Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyeleriyle birlikte hızlıca yönetim katına geçerek güvenli alana ulaştı.

İZDİHAMA GİDEN SÜREÇTEKİ İZMİR MESAİSİ

İl binası önündeki hareketli dakikalara giden süreç, Kılıçdaroğlu’nun kentteki yoğun saha mesaisinin hemen ardından geldi. İzmir programına kapsamlı bir esnaf ziyaretiyle başlayan CHP Lideri, sokağın nabzını tuttuktan sonra İzmir Ticaret Borsası Başkanı Işınsu Kestelli’ye bir geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdi. Kılıçdaroğlu’nun bu temasların ardından il binasına araç yerine yürüyerek geçme tercihi, kapıdaki bekleyişin boyutunu değiştirerek günün en sıcak anlarının yaşanmasına neden oldu.

Kılıçdaroğlu’ndan İzmir’de ‘üç harfli market’ isyanı: “Rekabet şansları sıfır”

Kemal Kılıçdaroğlu İzmir’de: Havalimanında yoğun karşılama

İzmir’de izdihamlı karşılama: Kılıçdaroğlu il binasına korumaların çemberinde girebildi
Demokrat Gündem