DOLAR 32,2103 0.01%
EURO 35,0303 0.02%
ALTIN 2.509,370,36
BITCOIN 21690840,63%
İzmir
30°

AZ BULUTLU

üst menü altı
Kılıçdaroğlu ‘Hazırım’ demişti… Soyer'den ilk yorum…

Kılıçdaroğlu ‘Hazırım’ demişti… Soyer'den ilk yorum…

ABONE OL
6 Eylül 2022 11:22
Kılıçdaroğlu ‘Hazırım’ demişti… Soyer'den ilk yorum…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başkan Soyer, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylıkla ilgili açıklamalarını değerlendirdi. Başkan Soyer, “Gerçekten onun cumhurbaşkanı olmasını istiyorum ve ona çok yakıştığını düşünüyorum. Mustafa Kemal Atatürk cumhuriyet için barışın tatlı güneş tarifini yapıyor. Ben genel başkanımızın da demokrasinin tatlı güneşi olacağını düşünüyorum” dedi.

DEMOKRAT GÜNDEM- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda 6’lı masayı işaret ederek, “Uzlaşılırsa hazırım” ifadelerini İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'den yorum geldi. Başkan Soyer CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarını değrelendirerek, “Gerçekten onun cumhurbaşkanı olmasını istiyorum ve ona çok yakıştığını düşünüyorum. Mustafa Kemal Atatürk cumhuriyet için barışın tatlı güneş tarifini yapıyor. Ben genel başkanımızın da demokrasinin tatlı güneşi olacağını düşünüyorum” diye konuştu.

6'lı masanın cumhurbaşkanı adayı kim olacağı merak edilirken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun önceki gün yaptığı açıklamalar damga vurdu. Kılıçdaroğlu, “Uzlaşılırsa hazırım. Devletin nasıl yönetilmesi gerektiği belli” demişti.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’den CHP Lideri’nin açıklamalarına ilk yorum geldi. 

Başkan Soyer, “Ben o atmosferin adım adım Sayın Genel Başkanımızı cumhurbaşkanlığına hazırladığı düşünüyorum. Gerçekten onun cumhurbaşkanı olmasını istiyorum ve ona çok yakıştığını düşünüyorum. Diyoruz ya cumhuriyetin 2. yüzyılını demokrasiyle taçlandıracağız diye. Kendisinin buna en uygun insan olduğunu düşünüyorum. Mustafa Kemal Atatürk cumhuriyet için barışın tatlı güneş tarifini yapıyor. Ben genel başkanımızın da demokrasinin tatlı güneşi olacağını düşünüyorum. Koşulların olgunlaştığına ve kendsinin buna çok yakışacağını düşünüyorum” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP