DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20518960,31%
İzmir
18°

AZ BULUTLU

üst menü altı
Kızkardeş Eda Dindin’in 2023 hayali ablası sayesinde  gerçek oldu! Sürprizlerle dolu kutlama!

Kızkardeş Eda Dindin’in 2023 hayali ablası sayesinde gerçek oldu! Sürprizlerle dolu kutlama!

ABONE OL
17 Ocak 2023 10:42
Kızkardeş Eda Dindin’in 2023 hayali ablası sayesinde  gerçek oldu! Sürprizlerle dolu kutlama!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İzmir ve Narlıdere’nin tanınmış kurumlarından Derin Dindin Güzellik Merkezi’nin sahibi Derin Dindin aynı zamanda iş ortağı olan kız kardeşi Eda Dindin’in doğum gününü sürpriz bir organizasyon ve hediyeyle kutladı. Kız kardeşine sürpriz araba hediyesi veren Derin Dindin, merkezlerine dair müjdeleri de açıkladı.

DEMOKRAT GÜNDEM-İşletme sahibi Derin Dindin ünlü şarkıcı Asrın Tuncer’in de sahne aldığı bir eğlence mekanında kız kardeşi için doğum günü partisi organize etti.

Derin Dindin, ertesi gün de kız kardeşi Eda Dindin’in otomobil hayalini gerçekleştirdi.

Derin Dindin Güzellik Merkezi sahibi Derin Dindin, İnciraltı Papillon’da kız kardeşi için ayrı bir doğum günü etkinliği de düzenledi.

""

ŞAŞKINLIĞINI GİZLEYEMEDİ

Mekana gelen Eda Dindin, ablası Derin Dindin’in hediye paketine sarılı Range Rover marka cip sürprizi karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

""

RANGE ROVER CİP HEDİYE SÜRPRİZİ

Mutluluktan havaya uçan Eda Dirin, kız arkadaşlarının da katıldığı özel organizasyonda eğlendi ve arabasını denedi.

""

Derin Dindin Güzellik Merkezi ortağı Eda Dindin, yeni yaşında 2023’te almayı planladığı ve çok istediği Range Rover marka aracı kendisine hediye eden ablası Derin Dindin’e sarılarak teşekkür etti.

""

EDA DİNDİN: ÇOK MUTLUYUM

Yeni yaşına yeni hediyesiyle giren Eda Dindin, “Ablam her yıl bir hayalimi gerçekleştiriyor. Çok mutluyum. Geçen yıl da arsa sürprizi yapmıştı. Geleceğimi düşünen ablam Derin’e çok teşekkür ediyorum. Bu yıl bizim yılımız olacak” dedi.

DERİN DİNDİN: ONUN VARLIĞI BANA HEDİYE

Kız kardeşine doğum günü sürprizi yapan Derin Dindin, “Doğum günleri bizim için çok özel günler. Kardeşime bu yıl en çok istediği marka aracı hediye almak istedim. Geçen yıl da arsa almıştım. Sürekli yatırım yapıyorum kardeşime. Tabi bu işin şakası. Onun varlığı bana hediye” ifadelerini kullandı.

""

DUBAİ’DE İKİNCİ MERKEZ, ŞUBELEŞME VE POLİKLİNİK ATILIMI

Eda Dindin, 2023’te Derin Dindin Güzellik Merkezi’nin dışında, yeni bir poliklinik merkezi açacaklarını, Narlıdere dışındaki ikinci şubelerini Dubai’de Şubat ayı sonunda hizmete sokacaklarını açıklayarak, İzmir içinde farklı lokalizasyonlarda da yeni şubeler açmayı planladıklarını söyledi.

DERİN DİNDİN’DEN  AKADEMİ MÜJDESİ

Kardeşine Range Rover marka cip hediye eden Derin Dindin Güzellik Merkezi Sahibi Derin Dindin de, poliklinik, Dubai ve İzmir içindeki farklı şubelerin yanı sıra sektöre nitelikli ve kalifiye personel kazandırılması için Derin Dindin Akademi’yi de kuracaklarını müjdeledi.

""

DERİN DİNDİN: AKADEMİMİZDE NİTELİKLİ ELEMAN İHTİYACINA KATKI SUNACAĞIZ

Derin Dindin, “Biliyoruz ki güzellik ve sağlık sektörü birbiriyle iç içe aslında. Cilt bakımı, zayıflama, kalıcı makyaj, lazer uygulamalarının nitelikli kişiler tarafından yapılması büyük önem taşıyor. Bunun için de nitelikli ve kalifiye personele ihtiyaç var. Kuracağımız Akademi’de uzmanlar tarafında  kendi işini kurmak isteyen ya da bu sektörde çalışmak isteyenlere yönelik eğitimler vereceğiz. Güzellik uygulaması ve bakımlarını yaptıran kadın ve erkeklere de merdiven altı işlemler ve yerlerden uzak durmalarını tavsiye ediyoruz” diye konuştu.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP