DOLAR 32,9713 0.12%
EURO 35,8768 -0.06%
ALTIN 2.538,480,16
BITCOIN 2217438-1,47%
İzmir
41°

AÇIK

üst menü altı
Konak Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkan Soyer'e taleplerini iletti

Konak Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkan Soyer'e taleplerini iletti

ABONE OL
7 Ekim 2022 17:49
Konak Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkan Soyer'e taleplerini iletti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konak Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Konak ilçesinin Zafertepe mahallesinde bulunan  Şehitler Korusu'nu temizlemek için bir araya geldi.  Gençlik Meclisi Başkanı Buğra Kızılkara İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e  Zafertepe mahallesi halkına rekreasyon alanı yapma talebinde bulundu. 

Konak Kent konseyi Gençlik Meclisi, İzmir'in Konak ilçesi Zafertepe Mahallesi sakinlerinin talebi üzerine Şehitler Korusu'nda bir araya gelerek koruda  temizlik çalışması yaptı. 

"GÜZEL BİR PARK KAZANDIRALIM"
Şehitler Korusu'nun önceden  park ve yeşillik alan olduğunu belirten Buğra Kızılkara, "Ben buradan değerli İzmir Büyükşehir Belediye başkanımız  Tunç Soyer'e sesleniyorum, gelin Zafertepe halkına güzel bir rekreasyon alanı ve halkının çocuklarına güzel bir park kazandıralım" diyerek taleplerini aktardı. 

"SÜRECİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ"
Kızılkara, "Konak Kent konseyi Gençlik Meclisi Yürütme kurulu üyeleri olarak bunu dosya ve proje haline getirip büyükşehire sunacağız,  ondan sonraki sürecin de takipçisi olacağız" şeklinde konuştu. 

"ŞEHİTLER KOROSUNU TEMZİLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ"
İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne projelerini sunduktan sonraki süreçte ne yapacaklarını da aktaran  Kızılkara, Şehitler Korusu bölgesinin aynı zamanda öğrencilerinin okula gittikleri yol olduğunu da vurgulayarak,  "Ekoloji ve kent sorunlarıyla ilgilenen derneklerle birlikte geniş katılımlı etkinlik düzenleyerek Şehitler Korusu'nu temizlemeye devam edeceğiz"dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP