Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, belediyenin toplu sünnet organizasyonu kapsamında düzenlenen şölende yaptığı konuşmada dayanışma ve sosyal belediyecilik vurgusu yaptı.
Başkan Batur, “Amacımız sosyal belediyeciliği en iyi şekilde uygulamak. Konak Belediyesi olarak her zaman olduğu gibi vatandaşlarımızın, ailelerimizin yanında olmayı seçiyoruz. Bu dayanışma, birlikte yürüyen bir dayanışma. Dayanışmamız bundan sonrada bu tür sosyal çalışmalarla devam edecek” dedi.
Konak Belediyesi’nin 400 çocuğun sünnet geleneğinin gerçekleştirdiği toplu sünnet şölenlerinin ikincisi Toros Sosyal Tesisi’nde düzenlendi. Sünnet çocukları ve ailelerinin büyük coşkusu içinde gerçekleşen şölene Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP Konak ilçe yöneticileri, Konak Belediyesi Meclis Üyeleri, muhtarlar, sünnet çocukları ve aileleri katıldı.
Şölende konuşan Başkan Batur, sünnet organizasyonunda emeği geçen çalışma arkadaşları ve belediye meclis üyeleriyle birlikte, ailelere ulaşmada büyük emeği olan muhtarlara teşekkürlerini iletti.
Belediye Başkanı Abdül Batur, sosyal belediyecilik ve dayanışmaya dikkat çektiği konuşmasında şunları söyledi:
“Ekonomik sıkıntıların hat safhada olduğu bu dönemde bizler de Konak Belediyesi olarak her zaman olduğu gibi vatandaşlarımızın, ailelerimizin yanında olmayı tercih ettik ve böyle bir uygulama başlattık. Amacımız sosyal belediyeciliği en iyi şekilde uygulamak.
Emeği geçen çalışma arkadaşlarıma, meclis üyesi arkadaşlarıma, muhtarlarımıza, bizlere güvenip çocuklarını emanet eden tüm velilere, anne, babalara, yakınlarına çok teşekkür ediyorum. Bu dayanışma birlikte yürüyen bir dayanışma. Sizler olmazsanız biz bu işleri yapamayız. Dayanışmamız bundan sonra da bu tür sosyal çalışmalarla devam edecek.”
Önerilen haber: Kemalpaşa’da 7 bin 700 yıllık marangozluk aleti
GÜNDEM
01 Aralık 2023DÜNYA
01 Aralık 2023GÜNDEM
01 Aralık 2023EKONOMİ
01 Aralık 2023EKONOMİ
01 Aralık 2023EGE
01 Aralık 2023GÜNDEM
01 Aralık 2023
Batur Bey halk ekonomik sıkıntıda Bunu herkes gibi sende dile getiyorsun Lakin meclis üyesi olarak İZ-Su nun fahiş su faturalarının düşmesi için ne yaptınız
[…] Önerilen haber: Konak’ta toplu sünnet şöleni… Başkan Batur: ‘Ekonomik sıkıntılar had safhada’ […]
[…] Önerilen haber: Konak’ta toplu sünnet şöleni… Başkan Batur: ‘Ekonomik sıkıntılar had safhada’ […]