DOLAR 32,2251 0.02%
EURO 34,8073 -0.2%
ALTIN 2.419,72-1,00
BITCOIN 20156111,22%
İzmir
23°

PARÇALI AZ BULUTLU

üst menü altı
Maden suyunun faydaları: Kemik güçlendirme ve yağ yakımını destekleyen mineraller

Maden suyunun faydaları: Kemik güçlendirme ve yağ yakımını destekleyen mineraller

ABONE OL
10 Mayıs 2023 22:20
Maden suyunun faydaları: Kemik güçlendirme ve yağ yakımını destekleyen mineraller
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vücudumuz gün boyunca vitamin ve minerallere ihtiyaç duyar ve bazı yiyeceklerle bunları alabiliriz. Ancak yaz aylarında bu ihtiyaçları karşılamanın en kısa ve serin yolu maden sularıdır. Kalsiyum, sodyum, magnezyum ve klorür gibi mineraller bakımından zengin olan maden suları, birçok sağlık sorununa da iyi gelmektedir.

KEMİK GELİŞİMİNE YARDIMCI OLUYOR

Maden suları, kemik ve diş gelişimini destekleyerek yaz sıcaklarında sudan sonra en serinletici ve aynı zamanda sağlıklı etkiyi sağlar. Ayrıca büyüme dönemindeki çocuklar ve hamileler gibi mineralleri artan kişiler için de faydalıdır.

MİNERAL İHTİYACINI KARŞILAR

Maden suları, yağ yakmayı kolaylaştırarak kilo vermeye yardımcı olur ve kan basıncını dengeleyerek kalp sağlığına katkıda bulunur. İçeriğindeki bikarbonat sayesinde şişkinlik, hazımsızlık ve kabızlık gibi problemleri ortadan kaldırır.

Cilt dostu olan maden suları, kolajen üretimini destekleyerek cildi güzelleştirir, kırışıklıkları azaltır ve saç tellerine mineral takviyesi yaparak güçlenmelerini sağlar.

Maden suları her zaman tüketilebilir, ancak aşırı tüketimi sağlık problemlerine yol açabilir. Günde bir şişe maden suyu içmek, 7 yaşından büyük çocuklar ve sindirim problemleri yaşayan kişiler için uygun olabilir. Ancak 10 litreden fazla tüketmek, su zehirlenmesine ve azalan sodyum seviyesine bağlı ölümcül sonuçlara yol açabilir.

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)


HIZLI YORUM YAP