DOLAR 32,9134 0.04%
EURO 35,8775 -0.06%
ALTIN 2.536,610,08
BITCOIN 2211822-1,59%
İzmir
35°

AÇIK

üst menü altı
Mahallenin kabusu oldu! Otomobili ateşe verdi…

Mahallenin kabusu oldu! Otomobili ateşe verdi…

ABONE OL
10 Ocak 2023 14:23
Mahallenin kabusu oldu! Otomobili ateşe verdi…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sultangazi'de ki çocuk annesi G.İ .  5 yıl önce boşandığını ve 1 hafta önce cezaevinden çıkan Aydın Ö. tarafından darbedildi. Aydın Ö., kadının yardımına koşan komşularının araçlarını ise ateşe verdi.

İlk olay geçtiğimiz perşembe günü Sultangazi Uğur Mumcu Mahallesi'nde yaşandı  2 çocuk annesi G.İ. (40)'nin 5 yıl önce boşandığı Aydın Ö. (44) hırsızlık suçundan aylar önce girdiği cezaevinden 1 hafta önce çıktı. Aydın Ö. soluğu eski eşinin evinin önünde aldı. G.İ.'yi darbeden Aydın Ö.'ye çevredekiler tepki gösterdi. Araya girenleri araçlarını ateşe vermekle tehdit eden Aydın Ö. olay yerinden uzaklaştı. Aydın Ö. bu sabah saat 06.00 sıralarında tekrar mahalleye gelerek mahalle sakinlerinin araçlarını benzin dökerek ateşe verdi. Toplam 3 aracın zarar görürken Aydın Ö. kaçtı.

""

“2 MİLYON DEĞERİNDEKİ ARABAM ÇÖP OLDU"

Mahalle sakinleri can güvenliğinden endişe ettiklerini belirtti. Aracının 2 milyon değerinde olduğunu söyleyen Bayram Ali Altay, “Gece uyuyordum. Annem seslendi, 'Bayram koş, araba yanıyor' dedi. Direkt koştum, arabamın ön tarafının alev aldığını gördüm. Nasıl yaktığını göremedim. Normalde bizim alt komşumuzdu, eşiyle boşandılar. Eşiyle boşandıktan sonra buraya geldi. 'Beni eşimden siz boşadınız, sizin yüzünüzden ayrıldım' gibi şeyler söyledi. 2 milyon değerindeki arabam çöp oldu. Mal gelir gider ama evden birimize bir şey yapsaydı ne olurdu? Arabamın sigortası var ama ne kadarını karşılar bilemiyorum. Mesele mal değil ama annem, kız kardeşim korkuyor. Bu durum 2 yıldır devam ediyor. Şikayetçi olduk ama bir şey diyemiyorum gördüğünüz gibi aracım kül oldu" dedi.

 
 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP