DOLAR 32,2768 -0.22%
EURO 34,7595 -0.23%
ALTIN 2.381,88-0,47
BITCOIN 20732380,92%
İzmir
21°

AÇIK

üst menü altı
Mehmet Şimşek, Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim reklamını önce beğendi; sonra geri aldı

Mehmet Şimşek, Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim reklamını önce beğendi; sonra geri aldı

ABONE OL
31 Mart 2023 22:28
Mehmet Şimşek, Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim reklamını önce beğendi; sonra geri aldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığının ilk reklam filmi olan 'Sana Söz' klibini sosyal medya hesabından beğendi.

AKP'li eski Bakan Şimşek, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu’nun ilk kampanya paylaşımı olan “#SanaSöz yine baharlar gelecek…” videosunu beğendi.

Şimşek'in daha sonra beğenisini geri aldığı görüldü.

Uğur Dündar: 8 yaşındaki oğlu beğeni koymuş

Duayen gazeteci Uğur Dündar, Şimşek'in sosyal medyadaki beğenisi gündeme gelince Twitter hesabından paylaşım yaptı. Dündar şu ifadeleri yazdı:

"Eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in, Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir tweetini beğendiği haberleri çıkınca, İngiltere'deki ortak arkadaşımızı aradım. Onun verdiği bilgiye göre 8 yaşındaki oğlu IPAD'iyle oynarken yanlışlıkla beğeni koymuş. Mehmet Bey durumu fark edince beğeniyi geri almış."

Mehmet Şimşek: Maalesef oluyor böyle şeyler!

AKP'li eski Bakan Şimşek, sosyal medyaya yansıyan 'beğeni' haberinin ardından kendi hesabından açıklama yaptı. Uğur Dündar'ın açıklamasını alıntılayan Şimşek, "Affola!" dedi.

Şimşek paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Maalesef oluyor böyle şeyler! Kamuoyunu gereksiz yere meşgul etmişiz… Affola!"

Erdoğan ile görüşmüştü

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, eski Maliye Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'i AKP Genel Merkez'e davet etmiş, Şimşek geçen haftalarda AKP Genel Merkezi'ne gelerek Erdoğan'la görüşmüştü. Mehmet Şimşek, "Sn. Cumhurbaşkanımız ile akşam saatlerinde AKP Genel Merkezi’nde son derecede samimi bir ortamda görüşme fırsatım oldu. Kendisine bu kabulleri çok teşekkür ederim. Kendi alanıma giren her konuda istenen katkıları vermeye her zaman hazırım. Ancak yurtdışında finans kuruluşlarındaki işlerim nedeni ile aktif siyasete girmeyi düşünmüyorum" ifadelerine yer vermişti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP