Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Sosyal Medya

Memleket Partisi’nde istifa depremi

Seçime 13 gün kala Memleket Partisi'nden üst düzey istifa  geldi.

Seçime 13 gün kala Memleket Partisi'nden üst düzey istifa  geldi. Memleket Partisi'nin kurucusu ve parti meclis üyesi Ahmet Meşe, Millet İttifakı'nın adayı Kılıçdaroğlu'nun desteklenmesi gerektiğini söyleyerek partisinden ayrıldı.

“SEÇİMLERDE TEK YÜREK OLACAKTIR”

Memleket Partili Ahmet Meşe partisinden istifa ettiğini açıkladı. 14 Mayıs seçimlerinde ‘tek yürek’ olunması gerektiğini vurgulayan Meşe şu ifadelere yer verdi:

""

*Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu laik Türkiye Cumhuriyeti’nin tüm bileşenlerinin yeniden işlediği bir Türkiye inşa etmek en büyük hedefimizdir.

*14 Mayıs seçimi, evlatlarımızın geleceğinin belirleneceği, parlamenter rejimin yeniden şekilleneceği, insan onuruna yakışır hukuk ve ekonomik düzene geçişin sağlanacağı kısacası Türkiye’nin geleceğinin oylanacağı tarihi bir seçim olacağından; bu seçimde tek yürek olunmasının, birlik ve beraberlik içinde hareket edilmesinin büyük önem arz ettiği bir gerçektir.

*Bu nedenle Sayın Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde bu gerçekten hareketle, farklı görüşlerdeki siyasi partilerin ve kişilerin bir araya geldiği Millet İttifakının desteklenmesi gerektiği inancındayım.

*Bu gerekçelerle Parti Meclis üyesi olduğum Memleket Partisinden istifa ettiğimi belirtir, Sayın Muharrem İnce ve çalışma arkadaşlarıma yaklaşık iki yıldır bana göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ederim.

Memleket Partisi’nde istifa depremi
Demokrat Gündem

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir