DOLAR 32,6601 0.25%
EURO 35,4008 0.17%
ALTIN 2.477,230,41
BITCOIN 1852140-3,54%
İzmir
31°

AÇIK

üst menü altı
MHP’li Osmanağaoğlu İzmir’de konuştu: ‘İzmirlinin hakkını İzmirliye verin’

MHP’li Osmanağaoğlu İzmir’de konuştu: ‘İzmirlinin hakkını İzmirliye verin’

ABONE OL
11 Mayıs 2023 11:49
MHP’li Osmanağaoğlu İzmir’de konuştu: ‘İzmirlinin hakkını İzmirliye verin’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

DEMOKRAT GÜNDEM- HABER MERKEZİ- EMİN ŞANLI- Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerine 3 gün kala MHP İzmir Milletvekili ve Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu gündeme dair açıklamalar yaptı. Milletvekili hedeflerini açıkladı.

İZMİR’DEN 5 MİLLETVEKİLİ HEDEFLİYORUZ

MHP’nin oy oranını ve anket sonuçlarını değerlendiren MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, anketlerin gösterdiğinden iki kat fazla oy beklediklerini ve İzmir'deki hedeflerinin 5 milletvekili çıkarmak olduğunu söyledi. 

MHP İzmir 2'inci Bölge 1'inci Sıra Milletvekili Adayı da olan Tamer Osmanağaoğlu, “MHP’yi yüzde 5’lerde gösteriliyor biz yüzde 15 alıyoruz. İki katından fazlasını alıyoruz. 2018 seçimleri de bunun ispatı yüzde 11 oy alarak gerekli olan cevabı anketçilere vermiştir diyorum. Bizim hedeflediğimiz milletvekili İzmir’den 5 milletvekili hedefliyoruz. Gerçekçi olmak adına üç iki gibi bekliyoruz. Biz sahada bunu algılıyoruz. İnşallah İzmir’den büyük bir başarı ile çıkarız” dedi. 

İZMİRLİLER TOKATI GEREKTİĞİ YERDE PATLATACAKTIR

CHP’nin milletvekili adaylarını başta 1’nci sıra Milletvekili Adayı olan CHP Genel Başkan Yardımcısı Yüksel Taşkın olmak üzere tepki gösteren Tamer Osmanağaoğlu, İzmirli seçmenlerin sandıkta gereken cevabı vereceğini ifade etti.

Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, “İzmirlinin hak etmediği bir milletvekili adayları var. İzmirli bunu değerlendirecektir. Atatürk’ün şehri İzmir’de, Atatürk ile ilgili neler konuştuğunu hepimiz biliyoruz. Tokat’ı gerektiği yerde patlatacaktır. Provokasyonlar Türkiye genelinde tasvir etmek doğru değil. Türkiye demokratik bir devlettir. Pabuç bırakmayacaktır. Herkes hür iradesi ile sandığa gidecek ve tecelli edilince herkes görevini yapacaktır” diyerek konuşmalarını sürdürdü.

İZMİR SANDIĞA TIPIŞ TIPIŞ DEĞİL GÜMBÜR GÜMBÜR GİDECEK

Tamer Osmanağaoğlu, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir önceki seçimde yaptığı “Tıpış tıpış sandığa gidin” söylemlerini anımsatarak, “Kahraman Mehmetçiğin uğruna kurutuluş mücadelesi verdiği İzmirliler tarafından elbette ki karşılığını alacaktır. Hürriyet için binlerce Mehmetçiğin iradesine ipotek koyduramayacaklardır. İzmir sandığa tıpış tıpış değil gümbür gümbür gidecek. Yanlış hesap Bağdat’tan değil İzmir’den dönecektir” diye konuştu. 

""

MHP İZMİR’DE TARİHİ BİR OY ALACAKTIR

İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, Cumhur İttifakının Türkiye olduğunu ve MHP’nin İzmir’de tarihi bir oy alacağını söyledi.

MHP Milletvekili Osmanağaoğlu, açıklamalarını, “Devlet Bahçeli’nin ifade ettiği gibi Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar olacak pazar gününde sonra süper güç Türkiye’nin şafağı sökecektir. Cumhur ittifakı Türkiye’dir. Milletimizin sevdalı yüreğidir. Mühür İzmirlilerin elindedir diyorum. MHP İzmir’de tarihi bir oy alacaktır. Bizlerin de tarihi oyda gayretli çalışması görülecektir. Bu haçlı zihniyetine tarak olan destekleyen bizim içimizdeki malum muhalefet elbette ki yenilmeye mahkûm olacak” şeklinde sürdürdü. 

ÇEKİLİP ÇEKİLMEMEK İNCE'NİN KENDİ KARARIDIR AMA VERDİĞİ SÖZLER VARDIR 

MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin bugün öğleden sonra 14.00'te Kemal Kılıçdaroğlu lehine adaylıktan çekilebileceği şeklinde açıklama yapacağı iddialarına, "Muharrem İnce’nin çekilip çekilmemek kendi kararıdır. Verdiği sözler vardır. Sonuna kadar devam edeceğim diye. Kararı o verecek. Türkiye artık bu kumpaslara, çirkin provokasyonlara kaset üzerinden doğru bulmuyorum. İnce de kendisi karar verecektir. Bizim adayımız sonuna kadar devam ediyor. Parlamentoda büyük çoğunluğu da alarak Türk asrının 15 mayıstan sonra yükselişe başlayacak" yanıtını verdi. 

TAMER OSMANAĞAOĞLU’NUN KONUŞMASININ SATIR BAŞLIKLARI:

– Seçim sürecinde gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerimizi İzmir sevdalıları ile buluşturduğunuz gayret gösterdiğiniz için partim ve davam adına teşekkür ediyorum

14 MAYIS’TA MÜJDEMİZ ZAFER OLACAKTIR

– 14 Mayıs’ta müjdemiz zafer olacaktır. Bir yanda cumhurbaşkanımız Erdoğan hemen yanda bilge liderimiz sayın Devlet Bahçeli’nin önderliğinde bir hilal uğruna ömrünü bahşetmiş- Selçuklu kanını taşıyanlar diğer yanda olan Amerika’dan Almanya’sına haçlı torunları ile hareket eden çoklu masayı büyük bir hezimete uğratacaktır

– Türk asrının hemen öncesinde Türkiye Cumhuriyeti devleti ayağındaki prangalardan tamamen kurtulacaktır. Asaletin cesaretin asli karakterini oluşturduğu İzmirli vatandaşlarımız da tercihini beyan edeceklerdir. Tıpkı bir asır önce olduğu gibi kendisine dayatılan istikamete boyun eğmeyecek kendi rotasını kendisi belirleyecektir. Bir yandan finansal tetikçiler ile uğraşırken diğer yandan bağımsızlık atılımlar Cumhur İttifakı tarafından hayata geçirilmektedir.

– Savunma sanayi gelişmelerinden rahatsız olanlar hiçbir fırsatı kaçırmayanlar, Ankara merkezli sonuç alan politikaları reddeden terörle mücadelenin başarıya ulaşmasında hayal kırıklığına uğrayan ittifak karşımızda durmaktadır.

– Her şey milletimizin gözü önünde yaşanmaktadır. Halen İzmir’imizde bulunan TCG Anadolu gemisinin işgalin o karanlık günlerinde samsuna doğru ilerleyen bandırma vapuru gibi Türk milletine nasıl umut verdiyse TCG Anadolu’nun verdiği mesaj da bizlere inanç aşılamıştır.

TCG ANADOLU’DAN KİM NEDEN RAHATSIZ DUYAR

– Direnişin ve kurtuluşun şehir olan İzmir’imize gelen TCG Anadolu gibi şaheserden kim neden rahatsızlık duyar. Nasıl bir zihniyet bir bombaya bakar diyerek küçümser anlayabilmiş değilim. Emsallerine fark atan kızıl elmadan kim neden rahatsız olur. Seçime mi gidiyoruz savaşa mı belli değil.

– Bu başarıları itibarsızlaştırmaya çalışanlar Türkiye Cumhuriyeti eşsiz kurtuluşa inşa edilmiş ve 100. Yılını geride bırakarak gelecek yüzyıla gitmektedir. Türk mucizesidir. Bütün dünya iki yüzyıllık şanlı tarihimizin.

– Sadece savunma sanayinde değil enerji alanındaki gelişmeler önümüzdeki asra Türk mührüne vurulacak inancımızı göstermektedir. Aynı zihniyet gemiler alındığında gemiler nerede dediler. Gemiler arama çalışmalarına başladığında söz konusu çalışmaları anlamsız dediler.

– İzmir hakkını alacak billboardları görüyorum. Siz İzmir’in hakkını gasp etmeyin. Lütfen İzmirlinin hakkını İzmirliye verin. Kandil’den Pensilvanya’dan gelen yabancı bahara kendisini kaptıranlar zelberde kalacaktır.

BU GAZ O GAZ DEĞİL DİYECEK KADAR ŞİRAZEDEN ÇIKTILAR

– Doğalgaz bulunduğunda bu gazı çıkaramaz dediler. Doğalgaz çıkarıldığında karaya çıkarılacak boru yok ki dediler. Bitti mi elbette bitmedi. Utanmadan sıkılmadan boruları görünce bunları döşeyemez dediler. En ilginci ise gaz araya ulaştırıldığında aslında o gaz bu gaz değil diyecek kadar şirazeden çıktılar.

– TOGG’u üretmek için adım atıldığında beceremezsiniz diyen fabrika kurulmaya başlandığında üretmezsiniz diyenler ilk TOGG görüldüğünde satamazsın diyenler milletimizin talebi karşısında Türkiye’de üretilmiyor gibi utanç dolu yalanlarla servis eden bu ittifakla karşı karsıyayız.

– İzmirli hemşerilerimize FETÖ elebaşlarına övgü düzenlerle Kemalizm ırkçılık diyenlere itibar etmeyecektir. Seçim çalışmalarımız kapsamında milletvekili adaylarımızla saha çalışmalarında bizzat yaptığımız gözlem ile İzmirli hemşerilerimizin bu hareketi aleni bir hakaret olduğunu göstermektedir.

– 1 buçuk yıl önce MHP küresel salgının ardından dokuz bölgede 81 vilayetimizi kapsayan toplantı gerçekleştirmiştir. 81 vilayetimizde adım adım Anadolu 2023’e programları gerçekleştirmiş. Türkiye’nin ilçelerinde birebir program yapılıp Türkiye anlatılmış, köy ve mahalle programlarımız kapsamında programlar yapılmış ve bugüne gelmişiz.

– Atatürk düşmanlarının İzmir’de bir karşılığı hiçbir zaman olmamıştır. İzmir her zaman Atatürkçülüğü ön planda tutmuş. Atatürk milliyetçiliği bizim olmazsa olmamızdır. Hemşerilerimiz sandıkta atacağı tokatlarla karşılığını gösterecektir.

Zübeyde Hanım’ın son yuvası olan İzmir burada kararlı ve İzmirli de buna muktedirdir.  Seçim bellidir seçim İzmirlilerindir. Atatürk’ün hemşerisi olan İzmirlinin tercihi Atatürk’ün çizgisi olacaktır. Cumhuriyetin değerlerine sahip çıkan MHP ve Türk milliyetçilerine destek olacaktır. Bu çaba için sarf eden MHP’ye desteğin tam olacağına inancımdan şüphe yoktur.

""

İNCE’NİN KENDİ KARARIDIR

– Muharrem İnce’nin çekilip çekilmemek kendi kararıdır. Verdiği sözler vardır. Sonuna kadar devam edeceğim diye. Kararı o verecek. Türkiye artık bu kumpaslara, çirkin provokasyonlara kaset üzerinden doğru bulmuyorum. İnce de kendisi karar verecektir. Bizim adayımız sonuna kadar devam ediyor. Parlamentoda büyük çoğunluğu da alarak Türk asrının 15 mayıstan sonra yükselişe başlayacak.

– MHP şimdiye kadar hiçbir dönemde kamuoyu araştırmalarına dikkate alarak çalışmadı. İzmir’den çok ciddi beklentilerimiz var. Gittiğimiz her yerde karşılık görüyoruz. Ciddi bir oy alacağımızı görüyorum. Rakam verebilmem yanlış olur ama ben çok ciddi bir oy alacağımız düşünüyorum. Yaklaşık 35 gündür binlerce el sıkıyoruz. Ne kadar yakın olup olmadığını hissedebiliyorsunuz. Biz bunu hissediyoruz. Anketçilerin hiçbir değerlendirmesini şimdiye kadar dikkat etmedik. Bundan sonra da etmeyeceğiz.

BEN DE TOGG İÇİN MÜRACAAT ETTİM AMA KURADA ÇIKMADI

– Ben de TOGG için müracaat ettim ama kurada çıkmadı, bekliyoruz. Üretim bandında 35’inci sıradaki arabayı almak istedik nasip olmadı. Çok yeni bir üretim. İlk olarak Azerbaycan Cumhurbaşkanı ve Özbekistan başkanımıza birer araç gönderdik. İlk etapta büyükelçilerimizde peyderpey bakanlıklarımıza kullanılacak. TOGG Türkiye Cumhuriyeti’nin desteği ile ortaya çıkmış bir araçtır. Netice alacağımıza inanıyorum.

– Yerelde İzmir’de ben memnun değilim. Niye? İzmir’de deprem evlerini yapacaklarını söylüyorlar, bunlar evleri yapıp teslim edinceye kadar Türkiye Cumhuriyeti Devleti 5 bin konut yaptı vatandaşına teslim etti. Ben Bayraklı’da onların içinden geçip evime gidiyorum. Geriye dönüp baktığımda depremle ilgili devlet 11 ilimizde yaşadığımız yüz yılın afetinde enkazın yüzde 70’ini kaldırdıklarını söylediler ama maalesef İzmir depreminden 30 ay geçmesine rağmen hasarlı olan belediye binasının enkazını kaldırmayı becerememiş belediyeden hizmetleri beklemek yanlış olur.

– Aliağa ile ilgili yüz günde 750 metrekarelik alt geçit yaptılar. Yüz günde inşaatına başlanıp 29 Ekim’e yetiştirilmesi muazzam bir proje. Bu projeleri gerçekleştiren insanların İzmir’e hizmet etmesi her insanımızın arzusudur diye değerlendiriyorum.

BU ANKETLER NEREDE YAPILIYOR HENÜZ BİLEBİLMİŞ DEĞİLİM

– Ne kendim ne de etrafımda dostluk edindiğim bu anketçiler tarafından arandığına rastlamadım. Bu anketleri nerede yapılıyor henüz bilebilmiş değilim. Ya masa başında yapıyorlar, bunu doğru bulmuyorum. Biz mitingler yapmaya başlayınca bir sene önce MHP’nin oy oranını çok düşük gösterirken iki üç mitingden sonra anketçiler bir anda MHP’nin oylarını yükseltmeye başladılar. Ne oldu da yükselmeye başladı? Herhalde onlar da inanmıyorlar. Biz inanmamaya devam edeceğiz. Biz eksiksiz çalışmaya devam edeceğiz. Buna imanımız gibi inanıyoruz. Işık saçmak için yanmak gerekir. 

– Türkiye Türklerindir sloganı vardı Hürriyet’in. Bizim de “Nerede bir Türk vatandaşı varsa Türkiye oradadır” diye sloganımız oldu. Devletimizin imkân sunarak yurt dışında yaşayanların oy kullanmasına izin verdi. 15 ülke daha eklendi bu sene. Seçim sandıkları da Türkiye’ye de getirildi. Ben inanıyorum ki Cumhur İttifakı dolup taşacak. Oradaki insanlarımızın özlemle gururla takip ettiğini görüyorum.
 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP