Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Sosyal Medya

Mucize çocuklardan Başkan İduğ’a park teşekkürü

Başkan İduğ, 23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk Bayramı’nda mucize

Başkan İduğ, 23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk Bayramı’nda mucize çocuklarla buluştu. 30 Ekim 2020’de meydana gelen İzmir depreminin mucize çocukları Ayda ve Atakan’dan, Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ’a teşekkür etti.

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, 23 Nisan kutlamaları kapsamında İzmir depreminden saatler sonra enkaz altından kurtarılan Ayda ile ağabeyi Atakan’ı makamında ağırladı. Mucize Çocuk Ayda da diğer çocuklarla birlikte temsili olarak Başkan İduğ’un makamına oturarak geçici olarak belediye başkanı oldu.

Ayda’nın ağabeyi Atakan’dan ise anlamlı bir teşekkür geldi. Atakan geçen yıl 23 Nisan’da da Başkan İduğ’un konuğu olduklarını ve depremde hayatını kaybeden annelerinin adına bir park yapılmasını istediklerini hatırlatarak, “Başkanım bu parkı yaptığınız için size çok teşekkür ederim” dedi.

Bornova Belediyesi, Ayda v e Atakan’ın depremden sonra oturdukları Atatürk Mahallesi’ndeki evlerinin yanına bir park yaparak anneleri Fidan Gezgin’in ismini vermişti.

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Ayda ve Atakan’ın depremden zarar gören çocukların simgesi haline geldiğini belirterek, “Hem İzmir depreminde hem de Kahramanmaraş depreminde zarar gören çocuklarımız için bütün imkanlarımızı seferber ediyoruz. Bundan sonra da geleceğimizin teminatı çocuklarımız için elimizden gelen katkıyı koymaya devam edeceğiz” dedi.

 

Mucize çocuklardan Başkan İduğ’a park teşekkürü
Demokrat Gündem

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir