Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Sosyal Medya

NATO: 'Savaş yıllarca sürebilir, hazırlıklı olmalıyız'

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Ukrayna'daki savaşa yönelik yaptığı açıklamada;

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Ukrayna'daki savaşa yönelik yaptığı açıklamada; savaşın yıllarca sürebileceğini bu nedenle hazırlıklı olmaları gerektiğini söyledi.

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırılarına ilişkin açıklama yaptı. 

''NATO için önemli olan, müttefiklerinin Ukrayna’ya destek sağlamasıdır'' diyen Stoltenberg, ''NATO doğrudan çatışmaya dahil olmayacak ve NATO müttefikleri Ukrayna’ya asker göndermeyecek. Ancak aynı zamanda Ukrayna’ya birçok konuda destek sağlıyoruz'' ifadelerini kullandı.

''HAZIRLIKLI OLMALIYIZ''

Stoltenberg ayrıca, savaşın yıllarca sürebileceğini bu nedenle hazırlıklı olmaları gerektiğini belirterek; ''Bu savaş aylarca, yıllarca sürebilir. Bu nedenle çok daha fazlasına hazırlanmamız gerekiyor'' diye konuştu.

NATO: 'Savaş yıllarca sürebilir, hazırlıklı olmalıyız'
Demokrat Gündem