Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Okullar açılıyor; salgına karşı kapalı ortamların havalandırılması ve maske takılması uyarısı

Eğitim yılının başlamasıyla özellikle kızamık ve Koronavirüs’ün Eris varyantının çocuklarda artmasını beklediklerini belirten uzmanlar, aşı ve hijyene dikkat çekti.

Eğitim yılının başlamasıyla özellikle kızamık ve Koronavirüs'ün Eris varyantının çocuklarda

Yarın ders zili çalacak ve milyonlarca öğrenci okula dönecek. Eğitim yılının başlamasıyla özellikle kızamık ve Koronavirüs’ün Eris varyantının çocuklarda artmasını beklediklerini belirten uzmanlar, aşı ve hijyene dikkat çekti.

Cumhuriyet’te yer alan habere göre, Türk Tabipleri Birliği İkinci Başkanı Doç. Dr. Ali İhsan Ökten, “Kızamık da Koronavirüs de solunum yoluyla bulaşan hastalıklar. Bir çocuğun bile hasta olması diğerlerini de riske sokar. Bu yüzden kapalı ortamların sık sık havalandırılması lazım. Hasta olan ya da hasta hissedenler mutlaka maske takmalı” dedi.

Öte yandan İstanbul’da yarın saat 06.00-14.00 saatleri arasında toplu ulaşım araçları ücretsiz olacak.

Aykut POLATLI