DEMOKRAT GÜNDEM-CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 2 Nisan Perşembe günü İzmir’de yoğun bir mesai harcayacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek olan program, kentin barınma ve gençlik odaklı yatırımlarına ivme kazandırmayı hedefliyor.
Özel’in İzmir mesaisi, kentin sanat merkezi olan Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde (AASSM) düzenlenecek olan tanıtım ve start töreni ile başlayacak.
Burada yapılacak genel değerlendirmelerin ardından lider, saha programlarına geçecek.
MENEMEN VE ÖRNEKKÖY’DE KONUT SEFERBERLİĞİ
CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in programında konut projeleri ağırlıklı. Dar gelirli ailelerin konut sorununa çözüm üretmek amacıyla Ege Şehir Planlama tarafından hayata geçirilen toplu konut projesinin temeli atılacak.
Kentsel dönüşüm sürecinde merakla beklenen ve kooperatif modeliyle ilerleyen projede eksik kalan evler tamamlanarak hak sahiplerine anahtarları teslim edilecek.
ÇEŞME’DE ‘KİRALIK SOSYAL KONUT’ STARTINI VERECEK
Özel, Çeşme’de belediyecilik tarihinde emsal teşkil edecek bir projenin startını verecek. Çeşme Belediyesi tarafından yürütülen ve Türkiye’nin ilk “kiralık toplu konut” projelerinden biri olma özelliği taşıyan yatırımın temel atma töreni gerçekleştirilecek.
KONAK’TA GENÇLİK MERKEZİ AÇILIŞI
Programın Konak ayağında ise gençlere yönelik bir yatırım hizmete alınacak. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in adını taşıyan Ferdi Zeyrek Gençlik Merkezi’nin açılış kurdelesini kesecek.