Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

Şeftali emojisi gönderen yöneticiye 8.8 milyon lira para cezası

İngiltere’nin Leeds kentinde yaşanan ve mahkemeye giden olayda bir yönetici,

İngiltere’nin Leeds kentinde yaşanan ve mahkemeye giden olayda bir yönetici, yanında çalışan kadına şeftali emojisi gönderdi. İsmi açıklanmayan yönetici kadın çalışanı, taciz ettiği gerekçesiyle para cezası ödemeye mahkûm oldu.

İsmi açıklanmayan yöneticinin, yanında çalışan kadını takip ettiği ve telefonu üzerinden birçok kez şeftali emojisi gönderdiği ortaya çıktı. Şeftali emojisinin cinsellikle bağlantısı olduğunu söyleyen kadın, "Onurum kırıldı" açıklamasını yaptı.

T24'ün aktardığına göre  aynı zamanda evli olduğu da belirtilen, yöneticinin genç kadınla ilişkiye girmek istediği ve sık sık tacizde bulunduğu da öğrenildi. Bir ulaştırma şirketinde yaşanan olay sonucunda genç kadına 420 bin pound (yaklaşık 8.8 milyon TL) tazminat ödenmesine karar verildi.

Yıllık 55 bin pound maaşla işe kısa bir süre önce başlayan kadın, mesaj ve tacizden dolayı çok rahatsız olduğunu ve utandığını söyledi.

Konuyu arkadaşlarıyla paylaştığını dile getiren kadın, "Başta yakın arkadaştık fakat daha sonra benimle aşk yaşamak istediğini söyledi ve bana şeftali emojileri attı" dedi.

Şeftali emojisi gönderen yöneticiye 8.8 milyon lira para cezası
Demokrat Gündem