Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sırbistanlı Bakan canlı yayında beyin kanaması geçirdi

Kamu Yatırımları Bakanı Darko Glisic, katıldığı televizyon programında fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Bilinci kapalı şekilde getirilen bakanın durumu kritik.

Kamu Yatırımları Bakanı Darko Glisic, katıldığı televizyon programında fenalaşarak hastaneye

Sırbistan Kamu Yatırımları Bakanı Darko Glisic, bu sabah Belgrad’da katıldığı bir televizyon programı sırasında beyin kanaması geçirdi.

Pink TV ekranlarında canlı yayında olduğu sırada fenalaşan Glisic için yayın kesildi, ardından acil olarak hastaneye kaldırıldı.

Yayına dair görüntülerde, Glisic’in konuşmalar sırasında elini ağzına götürdüğü ve gözlerini istemsizce kırptığı görülüyor.

Sırbistan Sağlık Bakanı Zlatibor Loncar, Glisic’in bilinci kapalı halde hastaneye getirildiğini belirterek şu açıklamayı yaptı: “Beyin kanaması geçirdiği tespit edilen Glisic’in durumu oldukça ciddi.”

52 yaşındaki bakanın ameliyata alındığı bilgisi Sırp medyasında yer alırken, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic ise sosyal medya platformu X’te şu mesajı paylaştı: “Darko, sağlam dur. Vazgeçmek yok.”

Darko Glisic, Mayıs 2024’ten bu yana Kamu Yatırımları Bakanı olarak görev yapıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: AYM’den emsal karar: Hasta bilgileri izinsiz paylaşılamaz

Demokrat Gündem