Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

SON DAKİKA…Akdeniz’de 4 büyüklüğünde deprem: AFAD az önce duyurdu

Akdeniz sularında öğle saatlerinde hareketli dakikalar yaşandı.

AFAD’dan gelen son dakika verilerine göre Akdeniz açıklarında 4 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi.

Akdeniz sularında öğle saatlerinde hareketli dakikalar yaşandı. 

AFAD’dan gelen son

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Akdeniz’de meydana gelen depreme ilişkin güncel verileri paylaştı.

Sarsıntı, bölgedeki sismik hareketliliği takip eden vatandaşlar arasında kısa süreli tedirginliğe neden oldu.

SARSINTI YER YÜZÜNE YAKIN GERÇEKLEŞTİ

AFAD Deprem Dairesi tarafından paylaşılan bilgilere göre; sarsıntı bugün saat 13.51’de kaydedildi. Depremin büyüklüğü 4 olarak ölçülürken, derinliğinin ise 7.18 kilometre olduğu bildirildi.

Sarsıntının yer yüzeyine yakın bir noktada gerçekleşmesi, depremin hissedilme oranını artırırken; şu ana kadar bölgeden herhangi bir olumsuz ihbar gelmediği öğrenildi.

AFAD VERİLERİYLE DEPREM DETAYLARI

  • Büyüklük: 4
  • Yer: Akdeniz
  • Saat: 13:51 (TSİ)
  • Derinlik: 7.18 KM

Gelişme üzerine yetkililer, sarsıntının kıyı bölgelerinde hafif şekilde hissedilebileceğini ancak yıkıcı bir etkisinin olmadığını değerlendiriyor.

İlginizi çekebilir: Türkiye’nin “tutuklu” bilançosu: 3 yılda dev artış

SON DAKİKA...Akdeniz’de 4 büyüklüğünde deprem: AFAD az önce duyurdu
Demokrat Gündem