DOLAR 32,4511 -0.13%
EURO 34,7613 -0.66%
ALTIN 2.437,650,07
BITCOIN 2078357-0,89%
İzmir
21°

AZ BULUTLU

üst menü altı
Tozkoparan İskender Gölge 11. bölümü ne zaman yayınlanacak? Tabii

Tozkoparan İskender Gölge 11. bölümü ne zaman yayınlanacak? Tabii

ABONE OL
15 Mayıs 2023 18:32
Tozkoparan İskender Gölge 11. bölümü ne zaman yayınlanacak? Tabii
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Tozkoparan İskender Gölge 11. Bölüm Ne Zaman? | Tabii Platformunda Devam Ediyor

21 Ekim 2021 tarihinde TRT 1 ekranlarında macera ve fantastik türde başlayan Tozkoparan İskender Gölge dizisi, izleyicilerin büyük ilgisini çekmeyi başardı. Bora Onur, Levent Kar ve Kudret Sabancı'nın yönetmenliğini üstlendiği dizi, Selin Arapkirli ve Cihan Deniz tarafından kaleme alınan senaryosuyla dikkatleri üzerine çekti. Çağan Efe Ak, Tuana Naz Tiryaki, Esat Polat Güler, Yağız Kılınç, Ülkü Hilal Çiftçi, Leya Kırşan, Defne Erşen, Deniz Erayvaz ve Mert Erdoğdu gibi yetenekli çocuk oyuncuların başrolde yer aldığı dizi, 27 Mart 2022 tarihinde birinci sezonunu tamamladı.

Tozkoparan İskender Gölge, yeni sezonuyla TRT 1'in Tabii yayın platformunda izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Heyecanla 11. bölümü beklenen dizi, hikayesine ve karakterlerine olan ilgiyi canlı tutmayı başardı. İzleyiciler, Tozkoparan İskender Gölge 11. bölüm ne zaman yayınlanacak sorusunun yanıtını merak etmektedir. Ancak henüz 11. bölüm için net bir yayın tarihi açıklanmamıştır.

Tozkoparan İskender Gölge, 12 yaşında sıra dışı yeteneklere sahip bir okçu olan İskender'in hikayesini konu almaktadır. İskender, 2020'ye geri dönmezse tarihin akışının değişeceği bir görevle karşı karşıyadır. Yüzlerce yıl önce dünyamıza düşen bir göktaşına dokunarak fantastik güçler kazanan İskender, gelecekten gelen ve dünyaya kötülük yaymak isteyen bir düşmanla mücadele etmek zorundadır. Bu savaşta İskender, arkadaşlarının da yardımını alarak kötülüğün hakimiyetini engellemeye çalışacaktır.

Tozkoparan İskender Gölge dizisinin başarısında, genç ve yetenekli oyuncu kadrosunun performansı da büyük rol oynamaktadır. Çağan Efe Ak, Tuana Naz Tiryaki, Esat Polat Güler, Yağız Kılınç, Ülkü Hilal Çiftçi, Leya Kırşan, Defne Erşen, Deniz Erayvaz ve Mert Erdoğdu gibi isimler, karakterleri canlandırarak diziye renk katmaktadır.

Tozkoparan İskender Gölge hayranları, 11. bölümü ne zaman sorusuna henüz yanıt verilmiş durumda değil.

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (7)


HIZLI YORUM YAP