DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20797452,82%
İzmir
15°

HAFİF YAĞMUR

üst menü altı
Tozkoparan İskender Gölge 2. sezon ne zaman yayınlanacak, hangi tarihte? Tabii

Tozkoparan İskender Gölge 2. sezon ne zaman yayınlanacak, hangi tarihte? Tabii

ABONE OL
15 Mayıs 2023 18:23
Tozkoparan İskender Gölge 2. sezon ne zaman yayınlanacak, hangi tarihte? Tabii
1

BEĞENDİM

ABONE OL

21 Ekim 2021 tarihinde TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlayan macera ve fantastik dizisi "Tozkoparan İskender Gölge", büyük bir izleyici kitlesi tarafından ilgiyle takip edilmektedir. Dizinin yönetmen koltuğunda Bora Onur, Levent Kar ve Kudret Sabancı yer alırken, senaryosunu Selin Arapkirli ve Cihan Deniz kaleme almıştır.

Başrollerinde Çağan Efe Ak, Tuana Naz Tiryaki, Esat Polat Güler, Yağız Kılınç, Ülkü Hilal Çiftçi, Leya Kırşan, Defne Erşen, Deniz Erayvaz ve Mert Erdoğdu gibi yetenekli çocuk oyuncular yer almaktadır. Dizi, 27 Mart 2022 tarihinde sezon finali yapmış ve şu anda TRT 1'in yeni yayın platformu Tabii üzerinden yeni sezonuyla izleyicileriyle buluşmaya hazırlanmaktadır.

Tozkoparan İskender Gölge Dizi Konusu

"Tozkoparan İskender Gölge" dizisi, 12 yaşında sıra dışı yeteneklere sahip bir okçu olan İskender'in hikayesini konu almaktadır. İskender, 2020'den yaşadığı döneme geri dönmezse tarihin akışının değişeceği bir görevle karşı karşıyadır. Bir göktaşıyla temas ederek fantastik güçler kazanan İskender, gelecekten gelen ve dünyaya kötülük yaymak isteyen bir düşmana karşı savaşmak durumundadır. Bu mücadelede İskender, arkadaşlarının da yardımını alacak ve kötülüğün hakimiyet kurmasına engel olacaktır.

Tozkoparan İskender Gölge Dizi Karakterleri

Dizide, Çağan Efe Ak tarafından canlandırılan İskender'in yanı sıra Tuana Naz Tiryaki, Esat Polat Güler, Yağız Kılınç, Ülkü Hilal Çiftçi, Leya Kırşan, Defne Erşen, Deniz Erayvaz ve Mert Erdoğdu gibi yetenekli genç oyuncular da önemli rolleri üstlenmektedir.

İzleyiciler, "Tozkoparan İskender Gölge" dizisinin 11. bölümünün ne zaman yayınlanacağını merak etmektedir. Ancak henüz 2. sezonun başlama tarihiyle ilgili bir açıklama yapılmamıştır. Diziye dair detaylı bilgileri takip etmeye devam edeceğiz ve siz de bizi takipte kalmaya davet ediyoruz.

Tozkoparan İskender Gölge, macera dolu hikayesi, etkileyici karakterleri ve fantastik atmosferiyle izleyicilere keyifli anlar yaşatmaktadır. Dizinin heyecanla beklenen 2. sezonuyla birlikte, İskender'in serüveni daha da derinleşecek.

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (6)
  • Kübra

    Bakın yemin ederim ki aynı Ecem arkadaşımın dediği gibi o son bölümü görünce ağlayasım geliyor ve hep aklımda kalıyor lütfen eğer yapımcı bunu görürse yalvarırım artık başlasın

  • Aylin

    Abi tamam anlıyorüz yoruluyorsunuz çok da saygı düyuyoruz teşekkür ederiz harika kadrosunuz izlerken hayran kalıyoruz ama 10 bölüm oynayıp sezon final yapmak ne demek ya ? Üstüne son bahara kadar bekletmek ….. Biz burda heyecandan ölüyoruz ya teşekkürler

    Cevapla Yanıtla
    +10
    -0
  • Ecem 🌹

    Oh be ama artık dizi başlasın gerçektenSon bölümde benim gibi İskender seçim yapamaz da ne olur diye ağlayanınız ???Oyuncularla ilgili en ufak bilgi , video , shorts , görünce ağlayanınız ve ya ağlamak isteyenler ve burundan dolayı ağlamaya çalışanımız???Varsa yorumumu beğensin ki sayımızı bilelim😭😭😭😭 ddüaldeldlaldlwşzldçwlaşşw

  • Anonim

    Süper

  • İzleyici

    Lütfen artık başlasın çünkü çok merak ediyorum please

    Cevapla Yanıtla
    +10
    -0
  • Melek

    Başlasın artık dizi

    Cevapla Yanıtla
    +11
    -0


HIZLI YORUM YAP