DOLAR 32,2855 -0.02%
EURO 35,0962 -0.04%
ALTIN 2.464,76-0,04
BITCOIN 2103344-1,31%
İzmir
27°

KAPALI

üst menü altı
TRT Tabii fiyatı ne kadar 2023, nasıl üye olunur? TRT Tabii aylık üyelik ücreti kaç TL?

TRT Tabii fiyatı ne kadar 2023, nasıl üye olunur? TRT Tabii aylık üyelik ücreti kaç TL?

ABONE OL
3 Mayıs 2023 11:04
TRT Tabii fiyatı ne kadar 2023, nasıl üye olunur? TRT Tabii aylık üyelik ücreti kaç TL?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uluslararası dijital platform TRT'nin tanıtım gecesi Beykoz Kundura Fabrikası’nda gerçekleşti. Elbette farklı içerik,  kaliteli altyazı ve dublaj seçenekleriyle izleyici kitlesine ulaşacak  uluslararası bir dijital platform da devreye girdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Bizi birleştiren hikayeleri, 5 farklı dilde ve 25 ülkede anlatacak olan yeni dijital platformumuz 'Tabii'nin yolu açık, izleyicisi bol olsun. 'Tabii' Türkiye'de başlangıçta ücretsiz olarak milletimizle buluşacak. Hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Bizi birleştiren hikayeleri, 5 farklı dilde ve 25 ülkede anlatacak olan yeni dijital platformumuz #tabii’nin yolu açık, izleyicisi bol olsun. #tabii Türkiye’de başlangıçta ücretsiz olarak milletimizle buluşacak. Hayırlı olsun. pic.twitter.com/bqL4Kn3Zlm

— Recep Tayyip Erdoğan (@RTErdogan) May 2, 2023

TABİİ DİJİTAL PLATFORMU NEDİR?

Uluslararası dijital platform TRT, Türkçe, Arapça, Urduca, İspanyolca ve İngilizce olmak üzere 5 farklı dilde yayın yapmaktadır. Elbette aksiyondan komediye, tarihsel drama ve animasyona kadar pek çok özgün içeriğe sahip. Bunlar arasında  Modern Doğu Masalları, Koyu Beyaz, Son Gün, Kapı, Hay Sultan, Şanzelize Düğün Salonu, Derin Mor, Mevlana Celaleddin-i Rumi, Küçük Dahi İbn-i Sina, Akif, Şebeke, Adalet, Aşkımız Yeter, Dayton ve Yangın Günleri gibi Toplam 184 yeni bölüm içeren 30'dan fazla proje var. Ayrıca çocuklara yönelik animasyonlu içerikler de platformda kendine yer bulacaktır. TRT'nin sevilen yapımları da platformda yer alacak.

TRT TABİİ NE ZAMAN AKTİF OLACAK?

TRT Tabii, 7 Mayıs'ta kamuoyunun beğenisine sunulacak. 2023'ün ilerleyen dönemlerinde  platformun uluslararası pazarlara açılması bekleniyor. İlk etapta Türkiye'deki kullanıcılara ücretsiz olarak sunulacak. Dijital platform TRT Tabii'ye 7 Mayıs'tan itibaren web sitesine tıklayarak ve e-posta ile üye olarak danışılabilir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP