DEMOKRAT GÜNDEM-HABER MERKEZİ-Türkiye’de yerel yönetimler üzerinden yükselen siyasi tansiyonun gölgesinde, İzmir’den kamuoyuna sağduyu ve hizmet odaklı bir mesaj geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel liderliğinde Ankara’da toplanan “Belediye Başkanları Buluşması”na katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, kentin ve vatandaşın önceliklerini merkeze alan yapıcı bir yaklaşım sergiledi.

TUGAY’DAN ANKARA MESAJI
Toplantının ardından kişisel sosyal medya hesaplarından Ankaradaki temaslarına dair bir değerlendirme yapan Başkan Tugay, siyasi çekişme ve kutuplaşma dilinden uzak durarak tamamen İzmir’in geleceğine odaklandıklarını belirtti.

“ORTAK AKIL VE DAYANIŞMAYLA VARGÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Başkan Tugay’ın paylaştığı o uzlaşmacı mesaj şu şekilde oldu: “Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in liderliğinde, Genel Merkezimizde Belediye Başkanları Buluşması’na katıldık. Toplantılarda, yerel yönetim çalışmalarımızı ve önümüzdeki süreci değerlendirdik. Bizler ortak akıl ve dayanışma içinde şehirlerimiz için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”
İlginizi çekebilir: Özel belediye başkanları toplantısında konuştu: ‘Bir adım geri atmayacağız; işimize odaklıyız’